Inlägg publicerade under kategorin ♥♥TÄVLINGAR♥♥

Av bambi - 22 december 2008 20:24

Nu har jag äntligen dragit vinnaren i tävlingen om en stickad kudde från Grand Design från Sköna Rum. På lappen jag drog så stod det Pia! Grattis! Jag har mailat dig! (Ursäkta att det dröjde så..)


Linda som vann en Peasnuggle, jag har mailat dig men inte fått nåt svar!!


Nu kommer det vara lugnt med tävlingar ett tag i bloggen. Jag känner att dom tog mycket tid och jag vill inte att bloggen ska kännas som ett "jobb".

Av bambi - 18 december 2008 18:13

Vinnaren av en söt Peasnuggle från Lekvira blev: Linda som ville ge den till sin gudson Melker. Grattis!


Vinnaren av den ekologiska tröjan från Nanoou från Ecoloco blev Sofia och klänningen blev Jempajenny. Grattis till er båda!


Ni kan fortfarande tävla om den fina stickade kudden från Grand Design från Sköna Rum. Den tävlingen avslutas imorgon och ni behöver ingen blogg för att delta! Tävlar gör ni här!

Av bambi - 17 december 2008 11:47

Sköna Rum är en härlig inredningsbutik på nätet med allt från doftljus, kuddar och delikatesser! Nu sponsrar dom denna tävling med en stickad kudde från Grand Design, värde 399 kronor. Vinnaren får välja mellan en blå eller röd kudde.


Allt ni behöver göra för att delta i tävlingen är att gå in på Sköna Rums hemsida och svara på följande frågor:


1.) Var kommer Sköna Rums ekologiska produkter ifrån?

2.) Den balsamvinägern som har lagrats längst (som Sköna Rum säljer), hur länge har den lagrats?

3.) I vilket land tillverkas smyckena från Ziz Design?


Skriv dina svar i en kommentar till detta inlägg (jag publicerar inte kommentarerna förrän tävlingen är avslutad), glöm inte att skriva din mailadress. Jag drar en vinnare av dom som har svarat rätt på alla tre frågor på fredag klockan 14.00 Lycka till! Och tusen tack till Sköna Rum som har sponsrat denna tävling med ett sånt otroligt fint pris!


Av bambi - 15 december 2008 21:08

I fredags kom ett paket från Ecoloco med en massa kläder av märket Nanoou! Paketet innehöll en röd ekologisk Nanoou-tröja i storlek 122, en klänning i storlek 68 och ett par byxor i storlek 68. Byxorna ska Zack behålla, men tröjan och klänningen lottar jag ut bland er läsare! Tröjan har Nanoous vackra Eyes-mönster och klännningen det klassiska BigC mönstret, båda i glada "juliga" röda färger!


Ecoloco erbjuder funktionella, snygga och färgglada ekologiska barnkläder av bra kvalitet. Allt i butiken – allt ifrån ytterkläder till strumpor och kalsonger – är certifierat ekologiskt. Ecoloco tar emot beställningar inför julen till den 19 december kl. 15.00 Fraktfritt hela december.


För att delta i tävlingen: länka till bloggen och till Ecoloco och nämn tävlingen i din blogg (använd gärna bilden också). Skriv sedan en kommentar om att du har länkat hit i din blogg och vilket pris du vill vinnaTorsdagen den 18/12 klockan 18.00 drar jag vinnaren!



Av bambi - 15 december 2008 19:10

Nu är tävlingen om barnservisen från Skapa och inreda avslutad. Vinnare blev Hanna. Grattis!!

Så fort Zack har somnat för natten så kommer en ny tävling med flera superfina och ekologiska priser!!!  :)

Av bambi - 14 december 2008 16:11

Nu har jag dragit vinnaren av t-shirten från Gooey Brand, det blev Felicia! T-shirten ska hennes bebis i magen få skrev hon i kommentaren  :)


Och imorgon drar jag en lycklig vinnare av en barnservis från Rörstrand från Skapa och inreda, var med och tävla här!

Av bambi - 14 december 2008 12:24

Nu är Luciatävlingen avslutad och jag ska straxt dra en vinnare, men ni kan fortfarande delta i tävlingarna om en fin barnservis från Rörstrand (som slutar imorgon!) och/eller en söt Peasnuggle!

Av bambi - 13 december 2008 10:21

Jag fick hem dessa otroligt fina t-shirtar från Gooey Brand! Det är kort ärmade t shirtar i 100% ekologiska bomull.

Gooey Brand är ett nystartat företag med barnkläder designade av Petra Bush. Det finns t-shirtar, tröjor, klänningar och dam t-shirtar. Från storlek 86 cl. och uppåt.


Så nu kan ni vinna en utav dom fina t-shirtarna jag fick hem. Nämligen Space t-shirten (den vita)! Den är i storlek 86 (ca 1-2 år) och är i 100% ekologisk bomull. Värde 220 kronor.


En perfekt julklapp till någon liten plutt? Om den inte passar just nu så kan man spara t-shirten (vilket jag kommer göra med dom Zack fick).


För att delta i tävlingen så behöver du bara kommentera! Glöm inte din mailadress så att jag kan kontakta dig om du vinner. Berätta gärna vem som ska få t-shirten också (är lite nyfiken... men jag kommer att lotta fram vinnaren så det spelar egentligen ingen roll!). Jag drar vinnaren imorgon klockan 12.00


Tusen  tack till Gooey Brand som sponsrar tävlingen! Glöm inte heller dom andra tävlingarna där ni kan vinna en fin barnservis från Rörstrand och/eller en söt Peasnuggle!

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards