Direktlänk till inlägg 14 maj 2007

Tvättmaskinen... (forts.)

Av bambi - 14 maj 2007 09:36

Igår så svor jag ju över vår tvättmaskin (se tidigare inlägg)för att den ville ju inte centrifugera. Så igår kväll stod jag och älsklingen och vred vattnet ur våra kläder och hängde upp dom i badrummet. Sen fick vi stå med en skopa och skopa ur vattnet som var kvar i tvättmaskinen. Roligt söndagsnöje!


Men efter allt detta skopande och urvridande så tittade vi lite mer noggrant på tvättmaskinen och noterade en lite lucka längst ner till höger, vi öppnade luckan och såg att man kunde skruva dän nåt, vi gjorde detta och ut forsade ännu mer vatten. Vart kom allt detta vatten ifrån??


Sen när allt vatten hade runnit ut så drog vi fram nåt som såg hemskt äckligt, man såg inte riktigt vad det var först, det var hår och gegga i princip. När vi drog bort det mesta av håret (mestadels katthår) och geggan så såg vi att det var nåt sorts filter. Vi hade ingen aning om att detta filter fanns och att man kanske behövde göra rent det ibland.


Så vi testade tvättmaskinen igen efter vi hade gjort rent filtret ordentligt. Och den funkade! Det var som en helt ny tvättmaskin! Åh, så fåniga vi kände oss, att vi inte hade testade det tidigare... men nu slipper vi köpa ny tvättmaskin! *glad*


För att fira detta ska jag gå på stan idag och shoppa lite kläder hos Gina (se tidigare inlägg om alla snygga kläder hos Gina just nu) och inhandla lite snyggt nagellack (kanske silver).

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se