Direktlänk till inlägg 22 maj 2007

På badrumshyllan just nu

Av bambi - 22 maj 2007 13:24

  • Doftstrån från Partylite. Är ganska dyra men definitivt värt det. Vi har haft denna flaska i ca 2 månader (kanske mer..?) och som ni ser så är det en massa "doft" kvar. Doften avdunstar och sprids via stråna. Doften vi har heter Sensual  som är en doft med exotiska toner av sandelträ, jasmin och ros. Det är alltid trevligt att komma in i ett väldoftande badrum!

  • Sen är alltid en bra hårinpackning ett måste i badrumshyllan. Just nu använder jag Redkens All Soft Heavy Cream. Doftar ljuvligt och känns otroligt lyxig! Lämnar håret silkesmjukt!

  • Silkesdroppar från Biosilk är en storfavorit! Det är äkta silke som man har i hårtopparna eller i håret för glans och skydd. Doftar verkligen underbart! På sommaren så kan man även använda silkesdropparna på kroppen (t.ex. axlarna, benen) för extra glans. Ett stort plus att silkesdropparnas goda doft!

  • Just nu har jag även Philosophys duschcreme Chocolate Frosting. Doftar ljuvlig choklad... man vill nästan äta upp den  :)

  • Parfymen jag använder är Calvin Kleins Euphoria. Älskar den! Men här ser ni Body Lotionen i den serien. Jag överdriver inte när jag säger att jag får komplimanger varje gång jag använder den. Många på jobbet säger att jag luktar gott när jag har den på mig!  :)

 
ANNONS
 
Linnéa

Linnéa

22 maj 2007 15:54

jag har oxå Silkesdroppar från Biosilk, de är skit bra love

http://xlekamedlivetx.bloggagratis.se

 
Marydel

Marydel

22 maj 2007 18:54

Hello,

Jag undrar, den flaskan med "strån" i från partylite, vad kostar en sådan flaska? Säljer du?

http://marydel.bloggagratis.se

 
bambi

bambi

22 maj 2007 20:22

Doftstråna kostar 469 kr!

http://bambi.bloggagratis.se

 
Marydel igen

Marydel igen

22 maj 2007 22:16

Det var lite väääl saftigt pris?! Men de är värda priset tycker du? Doftar de "mycket"?

http://marydel.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Caroline m. Manne

13 augusti 2007 15:33

Vilken rolig kategori :)

Hade också en fråga om Partylite-stråna, eftersom jag funderat på sånna... Luktar dom nåt...? Eller är det bara i början? Köpte ljus från Partylite, och tycker inte dom luktar så mycket, bara när dom ligger i mitt ljus-skåp...

 
bambi

bambi

13 augusti 2007 18:20

Dom doftar faktiskt inte så mycket längre.. men dom doftade ett bra tag! (kanske 5-6 veckor)

http://bambi.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se