Alla inlägg under maj 2007

Av bambi - 15 maj 2007 19:11


Nåt som är otroligt enkelt, snabbt och otroligt gott är att ta chorizo-korvar och skär i skivor (gärna lite på snedden) och blanda med en burk med krossade tomater med basilika (finns ju färdigkryddad krossade tomater som är jättebra att använda). Servera med klyftpotatis och lite sallad. Jättemumsigt och tar bara 5 minuter att förbereda!

ANNONS
Av bambi - 15 maj 2007 18:19

På L'Oréals hemsida http://www.virtualcolorist.se/_sv/_se/index.htm kan man ladda upp en bild på sig själv och testa lite olika hårfärger och stilar. Kan vara skoj!  :)


Kika gärna på resten av min roliga blogg!!

ANNONS
Av bambi - 15 maj 2007 17:32

Nu när det börjar bli bikinisäsong så är det ju dags att börja kika efter en ny bikini... jag är verkligen i stort behov av en ny!


Nelly.se (finns bland mina länkar) har massor med moderiktiga bikinis.

Flera vita bikinis till exempel, det är ju väldigt snyggt till solbrännan!


Men jag föredrar nog hellre en hederlig svart bikini, svart funkar ju alltid, och flätade band är sjukt snyggt. *me like*

Man blir nog snyggast på stranden med en prickig bikini med matchande prickigt hårband!

Av bambi - 15 maj 2007 17:04

Tittade nyss på det senaste Desperate Housewives-avsnittet från USA och fick tårar i ögonen som vanligt. Dom senaste avsnittet har jag nästan börjat gråta varenda gång... jag blir verkligen rörd av den serien.Mumsade på Mormor Lisas Favoriter samtidigt som jag såg på Desperate Housewives, dom är så goda! Om ni inte vet vad det är så är det kokosbollar med överdragen-choklad. Köpte burken i söndags på City Gross och ni ser att det är inte mycket kvar... va jag har moffat i mig!

Av bambi - 15 maj 2007 13:18

Varje vår när det är dags att visa sina bleka ben så funderar jag alltid över vilken hårborttagningsmetod jag ska använda. För jag tycker faktiskt inte att det finns nån som är helt 100% bra. Jag har testat dom flesta. Just nu använder jag Veets hårborttagnings-creme och tycker att den är okej. Men ibland om man lämnar det på för länge så blir ju benen röda och så ibland missar man nåt ställe och måste ändå komplettera med rakhyvel.


Den värsta hårborttagningsmetoden jag har provat måste ändå vara den jag beställde från Norge. Jag hade läst det i nån tidning och gick in på deras hemsida och beställde. Det var sånt här papper med vetekorn eller vetekli eller nåt på och man skulle gnugga bort håren med det där pappret. Och det skulle vara väldigt bra och naturligt och hålla i många veckor. Så jag testade det där men efter allt gnuggande så sved det bara och det kändes som om benen brann! Så akta er för norska hårborttagningsmetoder!


Men nu så funderar jag på att prova vax igen. Jag har gjort det tidigare och jag har för mig att det fungerade ganska bra. Rakning är ju inte så roligt, håller inte länge och så är det inte så roligt med skärsår   :/

Av bambi - 15 maj 2007 12:08

Ringde precis till älsklingen och fick höra att paret som vi skulle på grillfest hos imorgon har gjort slut, så det blir nog ingen grillfest. Trist och trist att dom har gjort slut. Dom har varit ihop i ca 1 år och rest runt en massa i USA och Marocko, dom verkade passa väldigt bra ihop, så jag undrar vad som har hänt.


Nu har jag bara en lektion kvar sen så ska jag hem och titta på det senaste Desperate Housewives avsnittet från USA som jag laddade hem igår. Dom ligger ju långt före oss och vem orkar vänta, det är ju så spännande!!!  :)

Av bambi - 15 maj 2007 07:04

God morgon och välkommen till ännu en arbetsdag! Idag är det nationella prov, inte så roligt och sitta och glo på 25 ungdomar som gör ett prov i flera timmar. Men idag är också sista dagen som jag åker kollektivt, för mitt SL-kort går ut och jag och älsklingen har räknat ut att vi sparar några hundringar på att jag tar bilen till jobbet istället för att åka kollektivt. Är inte dte sjukt egentligen?

Ska det inte vara billigare att värna om miljön och åka kollektivt? Varför måste det vara så förbannat dyrt att åka kollektivt här i Stockholm? Det är i allafall många vuxenpoäng att ta bilen till jobbet...

Av bambi - 14 maj 2007 21:33

Jag är nog lika trött som missarna.. här ser ni vår Ragdoll Hera. Även kallade Prinsessan då hon är extremt bortskämd och allt ska vara på hennes sätt, annars gnäller hon. Bara man petar på henne och hon inte vill det så gnäller hon en massa. Man får ju inte smutsa ner Prinsessans vackra päls heller... men sötast är hon när hon kommer och stampar på min mage och spinner  :)


Nej, nu ska jag gå och lägga mig  *trött trött*

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se