Alla inlägg under maj 2007

Av bambi - 13 maj 2007 15:07

Jippee! Nu har vi varit ut och flyttat på bilen och vi hade sån tur som hittade en plats, så nu kan jag slappna av! Skönt!


Nu blir det ett avsnitt Prison Break sen ska jag jobba lite... rätta Nationella Prov.  :P

Av bambi - 13 maj 2007 14:33

Nu har jag och älsklingen varit och storhandlat allt till nästa veckas veckomatsedel. Men som alla vet som bor i innerstan så är det jättesvårt att hitta parkering. Jag som inte har haft körkort så länge (sen december) hatar verkligen detta! Och speciellt söndag-kvällarna är det svårt att få parkering då dom sopar flera gator här runtomkring Mån 0-6 (det var så vi fick vår första parkeringsbot!). Så det är extra svårt att få parkering en söndag.


Men vi åkte runt här ett tag och jag provade att fickparkera (sambon har inte körkort så det är jag som måste parkera) in i några olika rutor, men tyckte inte att jag fick plats. Men nu så står vi på ett hörn i typ en korsning, och dte får man ju inte, men det är enkelriktat och då behöver man väl bara kunna se åt ena hållet? Så jag tycker att jag borde få stå där, och jag ser ofta bilar som står där... urk.. det kommer att bli att jag kommer att springa ut och leta parkering resten av dagen... Jag kommer att få magsår av detta!

Av bambi - 13 maj 2007 11:36

Ibland så är jag extra duktig och skriver iordning en veckomatsedel för veckan som kommer, så slipper man mobilsamtalen innan man åker hem från jobbet: "vad ska vi äta ikväll?", "vet inte, vad tycker du?"...osv...(Ja, ni känner nog igen er..)

Och jag tror faktiskt att man äter nyttigare (för det blir inga orkar-inte-laga-mat-pizzor) och man sparar pengar (för att man kan storhandla allt på en gång och köper inte paprikor som bara ligger i kylen och blir gamla och måste slängas) för då handlar man verkligen bara det man kommer att äta!


Så jag och älsklingen knopade ihop denna matsedel (ni får gärna sno den om ni vill):


  • Måndag: Pastagratäng
  • Tisdag: Chorizo med tomatsås och klyftpotatis
  • Onsdag: Grillfest hos Elin
  • Torsdag: Kycklingpaj
  • Fredag: Pasta med italienska köttbullar
  • Lördag: Wok m. nudlar
  • Söndag: Biff med potatisgratäng

Allt ska förstås vara hemmagjort... inget färdigt tjafs som mamma scans köttbullar eller fryst potatisgratäng!

Av bambi - 12 maj 2007 21:28

Ganska rolig test... http://www.scb.se/templates/klassrummet/tipsrad_msvensson.asp

Jag fick bara 3 rätt... slår ni det..(det är nog ganska lätt)?  :)

Av bambi - 12 maj 2007 21:13

Ojoj... dessa skönheter gör att jag vill bege mig till närmaste Gina Tricot NU! Me like! Speciellt den första! Så somrig!

Av bambi - 12 maj 2007 20:31

Jag och älskling åt nyss nachos och tittade på Little Miss Sunshine som vi hade hyrt. Den var riktigt bra faktiskt, rolig och man blir varm i hjärtat. Jag rekommenderar verkligen den!

Den hade fått väldigt bra betyg på imdb, 8,1 , vilket är väldigt bra betyg på imdb. Om man är osäker på om man ska se på en film så kan man alltid gå in på www.imdb.com (internet movie database). Det är vanliga människor som sätter betyg på filmerna, så det brukar stämma ganska bra (det är många tusen som röstar på varje film).

Av bambi - 12 maj 2007 18:09

Vilka häftiga och söta små dockor. Är typ som voodoo-dockor? Finns att köpa på http://www.voodolls.se för bara 89:- . Och man kan hänga den på mobilen eller nyckelringen och den ska tydligen ha en viss kraft. Men vågar man verkligen skaffa en sån... verkar ju lite läskiga... man kanske kan skaffa nån snäll en som Angel kanske  :)

Av bambi - 12 maj 2007 17:53

På väggarna hemma hos mig så finns dessa underbara fynd. Jag tycker att just dessa saker gör mitt hem extra personligt och jag gillar verkligen dessa prylar :)


Först har vi en underbar söt tavla som det står "Älska mej mest när jag förtjänar det minst för då behöver jag det mest" och jag tycker att det rä så klockrent! Det är precis så det är!


Sen så har vi ett jättefint nyckelskåp från Indiska som jag älskar... det mörka träet och det fina glaset... underbar! :)


Sen har vi denna underbara spegel som jag inte kan leva utan. Man måste ju ha en riktigt stor spegel! En kompis till mig har en likadan (som är köpte på IKEA) och har den hängandes på en mörk-vinröd vägg, det är verkligen hur snyggt som helst med guld ramen!!


Sen så har jag hängt upp mina första skor på väggen (som mamma hade sparat), dom är lite slitna vilket gör dom väldigt personliga och jag tycker att det är riktigt gulligt! :)


Sen så har vi en sån söt tavla med ett litet par som står på kanten av en jättestor kruka (den ena med en spade i handen) och det växer upp ett hjärta ur krukan, med texten "Må kärleken växa och gro" och den tycker jag är så söt  :)

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards