Alla inlägg under maj 2007

Av bambi - 11 maj 2007 13:55

Om man hade oändligt med pengar (vilket man nu inte har) så skulle man kunna köpa en hel del klänningar. Det är ju så härligt att ha på våren/sommaren. Men jag tycker att det är så svårt med klänningar eftersom oftast så kostar dom lite mer och man har dom ganska sällan... så jag blir så tveksam till att lägga ut 700 kronor på en klänning som jag använder 2 gånger om året. Så därför är min garderob ganska så tom på klänningar.

Men jag hittade en hög med snygga klänningar! Min absoluta favorit är den längst till höger från Juicy Couture. Den heter Heart Jaquard dress och kostar 2249 kr. (Dyr! som alla Juicys kläder). Men är den inte för söt?  :)

Av bambi - 11 maj 2007 13:09

Jag tänkte att det kanske var dags att förklara namnet på min blogg. Alla Kent-fans känner nog igen raden, den är nämligen från deras underbara låt 747. Hela texten är jättefin, men just den raden brukar få mig att tänka till så därför valde jag den.


För mig så betyder just den raden att i dagens samhälle med allt gummi, glas & metall (att samhället är så fejk och hårt på nåt vis) så försvinner alla små och stora mirakel och betyder inget alls... eftersom alla är så upptagna med sitt (och sina status prylar, jag tolkar glas & metall lite som "snygga bilar" och andra statusprylar...).


Att folk inte riktigt ser alla mirakel i sina liv. Att dom faktiskt har det väldigt bra. Och det är ju synd... att man egentligen inte stannar upp och är glad för alla små mirakel. Istället så är samhället så fokuserat på att man ska vara hård och tuff och ta sig nånstans, man måste ha det bästa jobbet, finaste hemmet, snyggaste bilen.. osv... och man jagar efter detta och blir aldrig riktigt nöjd... och ser inte det man faktiskt har...


Men detta är bara min tolkning av denna lilla rad i Kents underbara låt  :)

Av bambi - 11 maj 2007 12:29

Kollade på Efterlyst som vanligt på torsdagskvällarna, jag är helt beroende av brottsserier som bygger på verkliga brott, t.ex så älskar jag Discoverys FBI files, Forensic Detectives, etc. Alla program som bygger på verkliga mord och brott älskar jag att se. Min älskling blir nog lite nervös ibland och undrar om jag planerar nåt... hehe  :)


Men i allafall när jag såg på Efterlyst igår så kunde man ju inte undgå att se detta:


Hasse Aro har alltså skaffat mustasch, tydligen för denna mustasch kampen mot prostatacancer, så det är ju för ett bra ändamål. Men stackars Hasse fick säga flera gånger under programmet igår att folk skulle sluta och sms:a om hans mustasch... hehe... stackars Hasse.... men han passade ju faktiskt inte så bra i den...  :(


Men han nämde nåt som var riktigt läskigt (nästan läskigare än alla brott dom tog upp) nämligen att alla män förr eller senare får prostatacancer (om dom inte dör tidigare av något annat)... va läskigt! Det hade jag ingen aning om! Att verkligen ALLA män får prostatacancer!?! Känns som om vi verkligen måste göra nåt åt saken....

Av bambi - 11 maj 2007 12:20

Har precis gjort en beställning nu på min absoluta favorit som jag inte kan klara mig utan, nämligen ansiktskrämen: Active Moist från Dermalogica! När man väl har börjat använda den så kan man inte vara utan, den är så underbar! Den har vunnit en massa priser också.


Sen så när jag ändå beställde ansiktskrämen (vilket jag verkligen behövde eftersom min är nästan slut) så kunde jag inte låta bli att beställa Bumble & Bumbles Hair Powder som jag nämnde i ett tidigare inlägg.

Av bambi - 10 maj 2007 21:00

Ja, just det nu var det dags på Kyles kollektion på H&M. Har inte köpt något själv... har ju inte råd... och jag vet inte om det var riktigt min stil. Bikinin på bilden var ganska fin, men jag är inte så förtjust i turkost... och det var mycket turkost.... och konstiga mönster...

Av bambi - 10 maj 2007 20:46

Snart ska jag och älsklingen på betessläpp! Betessläpp är när dom släpper ut kossorna på bete och tydligen så blir kossorna jätteglada och hoppar och skuttar och ser jätteroliga ut!


Man kan i allafall boka in att åka och se på betessläpp på http://www.arla.se . Det är helt gratis och man blir bjuden på mjölk och bullar!  :)


Hehe... jag kom på idéen med att åka på betessläpp när jag satt på tunnelbanan och det var en tjej bredvid mig som pratade i mobiltelefon, jag tror att det var med hennes kille, och hon sa åt honom att hon ville gå på betessläpp med honom och det lät så roligt när hon beskrev det. Så jag gick in på arla.se när jag kom hem och anmälde oss också  :)  Hihi... ibland är det bra att tjuvlyssna på folk på tunnelbanan  :)

 

Av bambi - 10 maj 2007 20:23

Jag älskar verkligen märket Philosophy! Dom har jättehärliga 3-i-1 duschkräm/schampo/balsam. Jag har själv två stycken: Melon Daiguiri (den längst till vänster på bilden) och även en liten flaska Chocolate Frosting. Tyvärr är Philosophy svårt att få tag på här i sverige, jag har köpt mina via Tradera och det är väl enklaste sättet. Jag skulle gärna vilja ha flera sorter, speciellt dom på bilden!

Av bambi - 10 maj 2007 19:37

Junk Food har ju en massa snygga toppar.. speciellt om man är lite nostalgisk och växte upp på 80-talet som jag...

Vi var ju alla så kära i Dylan... så denna top är kanske passande?

Men dessa "Little Miss.." är ju för söta... tydligen så har Britney setts med en "Little Miss Sunshine" top... men dom är ju söta ändå  :)


Eller vad sägs om denna Bon Jovi tröja...?  :)


Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards