Alla inlägg under maj 2007

Av bambi - 8 maj 2007 21:39

Så fort jag får några slantar över (vilket kommer att dröja länge...) så vill jag köpa Bumble & Bumbles blonda Hair Power. Som tydligen ska ha en massa bra egenskaper, man kan använda det som torrschampo, eller för att få mera volym på håret, eller om man har utväxt så kan man tydligen dölja det lite. Jag har ingen aning om det verkligen fungerar, men det verkar ju vara en toppenprodukt om det håller vad det lovar!


En annan rolig produkt från Bumble & Bumble är ju denna (bara själva flaskan är ju så härlig!). Det är deras Shine flaska, och tydligen ska det ge håret en massa glans utan att tynga ner det  :)

Av bambi - 8 maj 2007 21:36

Wow... hittade Monkis hemsida... dom hade en hel del snyggt... ska kanske bege mig till deras butik på Götgatan...  :)

Av bambi - 8 maj 2007 20:36

Vad har hänt egentligen med Carolina Gynning? Hon har blivit grymt snygg! (Nej, jag är inte lesbisk...) Är det för att hon inte har bimbo-blont hår längre? En mer naturlig hårfärg? Hon ser ju ut att ha blivit smalare i ansiktet också... snygg har hon blivit i allafall...

Av bambi - 8 maj 2007 19:42

Jag och älsklingen delade på en halvliters Ben & Jerry's Cookie Dough och tittade på ännu ett avsnitt av Prison Break. Dom är nu ute ur fängelset... det tog en jävla tid...

Men Ben & Jerry's har ju kommit med en massa nya smaker... t.ex Fossil Fuel... är inte den väldigt lik Phish Food? Men istället för chokladfiskar så är det chokladdinosaurier?


Hur som helst så har dom otroligt goda glass-sorter... mina favoriter måste nog vara Cookie Dough och Chocolate Fudge Brownie, men den kan bli lite för "chokladig" ibland...

Av bambi - 8 maj 2007 18:10

Kolla in coola toppen! Jag fick paket från USA idag med en massa coola toppar, men jag ska sälja dom på Tradera. Men dom som jag inte får sålt tänkte jag behålla själv förstås  :)

Här är ett litet smakprov:

Det är ett gult linne med Milhouse på "Dorks are hot", sen en Happy Bunny top och sen ett Malibu Rum linne... men som sagt detta är bara ett smakprov... fick hem 11 stycken olika toppar  :)

Ska även beställa mera Redken från England och lägga ut på Tradera... förrådet börjar sina lite...

Men på tal om Desperate Housewives så såg jag avsnitt 21, säsong 3, idag! Det senaste avsnittet från USA. Dom visar ju serien där på söndag-kvällarna så jag brukar ladda hem avsnittet måndag/tisdag nån gång och titta på det. Det är såååå spännande! Vem orkar vänta på sega kanal 5...?

Av bambi - 6 maj 2007 13:40

Åt nyss lunch. Det blev färsk pasta med hemmagjord pesto. Hemmagjord pesto är så otroligt mycket godare och nyttigare än sån där färdig på burk (det är så mycket olja i den). Här kommer mitt recept (det är bara att mixa ihop i en mixer/hackare, otroligt enkelt):

  • 4-5 vitlöksklyftor
  • en påse pinjenötter
  • några bitar parmesan
  • en kruka färsk basilika
  • lite olivolja (tills det blir bra konsistens, brukar inte behövas mycket)

Så otroligt enkelt och så gott! Det håller sig även länge i kylen eftersom olivolja konserverar, men det brukar gå åt ganska snabbt, så det brukar inte behöva stå så länge  :)

Av bambi - 6 maj 2007 11:14

Jag har verkligen blivit kär i Gwen Stefanis klädesmärke Harajuku Lovers! Jag har köpt denna blåa top och tycker verkligen att den är sååå fin (Det står Baby på framsidan och så är bilden på ryggen). Men jag hittade även denna svarta top men fick aldrig den (den såldes på Tradera, precis som den blåa som jag köpte) den blev nämligen lite dyr... 320 kronor. Men det kanske den skulle vara värd?

 Men tydligen så är det lite svårt att få tag i Harajuku Lovers här i Sverige. Det är ju synd eftersom dom är ju riktigt snygga, topparna!

Av bambi - 6 maj 2007 10:37

Vi var ute och grillade igår kväll, fy fan va kallt det blev framåt 19-20! Blev svinkallt, så vi gick hem och drack te. Kunde ju inte vara ute längre... Synd att det ska bli så kallt så fort solen går ner här i Sverige... *burr*

Det var trevligt igår även fast det blev så kallt... jag träffade på min frisör! Va Stockholm är litet! Jag hade ingen aning om att vi kände samma människor. Så hon var på samma fest som mig... jag blev väldigt medveten om min frisyr efter det att jag hälsade på henne och kom på att det var ju min frisör! (Som jag inte har varit hos på ett halvår, det är säkert så länge sen jag klippte mig... pinsamt!!!) 

Ikväll så är det bio, vi ska på Spiderman 3. Måns ska hänga med också. Jag hoppas att den är bra  :)

Nu ska jag ta och rätta lite Nationella Prov... blää...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards