Alla inlägg under maj 2007

Av bambi - 28 maj 2007 19:20

Äntligen! har jag fått tag i ett jordgubbshalsband. Jag har letat i flera veckor nu... och dom blir svindyra på Tradera (över 200 kr.). Men tackvare tipset från Jempa (hennes blogg finns bland mina länkar) så hittade jag halsbandet på Guldfynd för bara 79 kronor! Visst är det sött?  :) 

Så somrigt!

ANNONS
Av bambi - 28 maj 2007 13:56

Är det ingen som använder hårborttagningsmedel? (syftar till min undersökning)


Jag blir lite förvånad för jag brukade använda hårborttagningsmedel, men har nu övergått till vax... men jag var väl ensam med att använda det då...

ANNONS
Av bambi - 28 maj 2007 13:44

Usch va trött jag är idag.. och nationella proven vill aldrig ta slut, har 5 stycken kvar! *blä*


Och nyss var en elev in och gnällde över att det var historia i engelskan... ja... men det är ju inte jag som bestämmer det! Skolverket säger ju att eleverna ska känna till historia och kultur i engelsk-språkiga länder... inte mitt fel... men eleven ville slippa ha lektion som börjar om en halvtimme.. jag skulle också helst slippa.. skulle också vilja åka hem och ta det lugnt... men så får jag ju inte göra... jag måste ställa mig framför 25 stycken omotiverade elever (när jag själv är trött och omotiverad) och försöka få dom att tycka att det är roligt och spännande med amerikansk historia! *jippee* 


Men om jag orkar så tänkte jag gå till Guldfynd efter jobbet och kika efter ett halsband som jag jättegärna vill ha! Hoppas att jag får tag i det!

Av bambi - 27 maj 2007 16:50

 

Nu har jag beställt  Dermalogicas Daily Microfoliant och Skin Smoothing Cream! Kunde inte låta bli! *shop-o-holic*


Men jag sålde min Active Moist från Dermalogica, så då tänkte jag att jag kunde beställa Skin Smoothing Cream istället. För den verkar passa min hud bättre.


Men jag "passade på" och beställde även en Hair Cleansing Cream Shampoo från Redken. Den är verkligen super-duper-bra! Rensar bort stylingrester, koppar, järn, klor, "hårt vatten" och mineralavlagringar på alla hårtyper. Innehåller fruktsyror som ger glans och gör fjällskiktet kompakt och blankt. Djuprengör och fräschar upp håret. Lämnar håret fullt av glans. Speciellt bra i sommar när man badar en massa!

Av bambi - 27 maj 2007 16:40

Igår fyllde Malin 24 år  *grattis*


Så vi var där och mumsade på denna goda tårta! Chokladtårta! *mums*

Av bambi - 27 maj 2007 16:38

Igår såg vi en riktigt stor katt!

Av bambi - 26 maj 2007 13:52

Fick ju mitt paket med min ansiktscreme Active Moist från Dermalogica och Bumble & Bumbles Hair Powder, med det paketet fick jag 8 st. prover från Dermalogica. 4 av vardera: Daily Microfoliant och Skin Smoothing Cream. Det är så roligt med prover så jag testade dessa igår kväll!

Oj, så underbara dom var!!! 


Huden blev verkligen jättemjuk och len efter jag hade använt Daily Microfoliant! Man kände sig väldigt ren och fräsch! Vill verkligen ha den! Synd bara att den är så dyr, kostar 369 kronor, men det är den nog värd! Det är som ett pulver som man har i sina väldigt blöta händer och sen så scrubbar man ansiktet med det, och huden blir så otroligt len!


Efter scrubbningen så använde jag Skin Smoothing Cream. Jag brukar ju annars använda Active Moist, men tydligen är Active Moist lite mer för feta hudtyper, och jag brukar bli ganska torr på kinderna och i T-zonen. Så jag tror faktiskt att denna passar mig bättre, då den är för torrare hud. Den ska även släta ut linjer, så den verkar toppen! Denna kostar 290 kronor.


Vill verkligen ha dessa! Dermalogica är verkligen den bästa hudvårdsserien! Älskar den! Skulle även vilja prova deras produkter som man kan använda på kroppen, skulle behöva nån bra body lotion nu till sommaren!

Av bambi - 26 maj 2007 13:29

Jag nämnde ju i tidigare inlägg att jag hade köpt en aerobics-dvd, nämligen Carmen Electras (vilket underligt namn föresten, kan ju knappast vara hennes riktiga?). Jag har inte testat den ännu, blir kanske imorgon. Jag valde den eftersom det var lite mer dans blandat med aerobics och jag gillar dans. Men jag kommer nog känna mig lite fånig dansandes framför tv:n  :)


Återkommer senare om hur det gick   :)

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se