Alla inlägg under maj 2007

Av bambi - 24 maj 2007 17:55

 

Idag fick jag äntligen mitt paket med Bumble & Bumbles Hair Powder och min kära ansiktscreme från Dermalogica! *jippee*


Så jag var inte sen med att prova Bumble & Bumbles Hair Powder, för jag var så nyfiken på hur det funkade. Det ska ju både fungera som ett torrschampo (alltså om håret känns lite ofräscht, fettigt), och för att ge håret färg (man kan t.ex täcka utväxt) och för att kunna ge håret volym, då detta är som ett "puder" man sprejar på så hjälper pudret att lyfta håret lite och ge volym.


Här ser ni resultatet:


Jag vet inte vad ni tycker, men håret ser ju faktiskt renare och fräschare ut. Men det var några "bieffekter" som jag inte tyckte var lika bra. Färgen på pudret var mycket mörkare än vad jag trodde, den var mörkblond. Så jag blev brun om fingrarna när jag skulle fördela pudret genom håret. Och jag var inte så smart och hade på mig en vit tröja, och det kom lite på den... hoppas att det går bort i tvätten!

 

ANNONS
Av bambi - 23 maj 2007 16:51

Jag är lite upprörd!


Idag var det nämligen så att det var friluftsdag. Så eleverna skulle spela fotboll, brännboll, basket, och volleyboll. Lärarna skulle hjälpa till och döma. Men som vanligt så gäller det inte "alla". Vissa tar sig friheten och säger att dom "måste göra nåt annat".


Detta är jag ändå ganska van vid. Men idag så var det en utav mina kollegor som slapp vara med på friluftsdagen för att hon skulle rätta nationella prov. Jag hade gärna sluppit också! Jag hade gladligen tagit emot en extra dag att få rätta för att slippa rätta varje kväll! Till detta hör också att denna kollega har 3 klasser som har skrivit nationella prov, medan jag har 4 klasser!


Så jag är lite upprörd över denna orättvisa. Varför är vissa människors tid värd mer än andras? Jag funderar på om jag ska gå till rektorn och gnälla över detta "varför får inte jag komp.ledigt för att rätta nationella prov när jag har fler än kollegan som fick ledigt?" Men det kanske inte ser så bra ut... att gnälla till chefen? *suck*  Vet inte alls hur jag ska göra... varför ska arbetsplatser vara så extremt orättvisa?

ANNONS
Av bambi - 23 maj 2007 15:44

Oj, Ricki Lake har alltså rasat i vikt! Kolla va smal hon har blivit! Hon har gått ner 57 kg på 3 månader! Starkt gjort!

Jag blev så peppad att jag direkt beställde en aerobics-dvd från cd.com. Hehe... snacka om att media kan påverka en mycket...


Men jag tänkte ju att nu i sommar så måste jag komma i form lite... kanske gå ner 5-10 kg...

Av bambi - 22 maj 2007 20:53

Varför har Katie Holmes en miniatyrlugg? (Syns bäst på mellersta bilden..)

Av bambi - 22 maj 2007 20:42

Men meningen med min blogg var inte att bara gnälla över uppsatser och bilkörning, utan det skulle ju handla om vardagens små mirakel som på nåt viss försvinner så lätt bort....


Ett par som vi känner har nyligen gjort slut. Hon var fruktansvärt kär i honom, fixade överraskningsfest när han fyllde år och hade en massa kort på honom över hela hennes lägenhet. Men han var inte kär i henne längre... Dom hade varit ihop i ett år och rest både till USA och Marocko. Jag frågade dom för bara ett par veckor sen om det inte var dags att flytta ihop snart, hon sa att hon gärna ville men att hon inte riktigt kunde övertala killen... och nu förstår jag varför... men det gör ont i hjärtat när jag tänker på henne och hennes situation.. vi har väl alla varit där... att kärleken kan göra så ont.


Så dagens mirakel är att jag har min älskling... och har haft turen att ha honom i 5 år... jag är oerhört tacksam över att min kärlek är besvarad!

Och idag har vi haft en extra mysig dag tillsammans! :)

Av bambi - 22 maj 2007 20:38

15 uppsatser kvar av dom Nationella Proven... det känns som om dom aldrig vill ta slut... jag har 4 klasser i engelska, så ni kan ju räkna ut på ett ungefär hur många Nationella Prov det blir totalt (och glöm inte att det är 4 delar: muntligt, skriftligt, läsförståelse och hörförståelse).


Kan det inte bli sommarlov snart????

Av bambi - 22 maj 2007 20:27

Jag har ju bloggat en hel del om min bilkörning och om parkering. Nu när jag har börjat köra bil till jobbet varje dag (ja, jag vet att det inte är särskilt miljövänligt, men det är faktiskt bättre för vår stackars ekonomi) så har jag märkt att det kan bli ganska stressigt tempo när man kör till och från jobbet när alla andra gör det.

Men idag så slutade jag tidigt (kl. 10) så när jag åkte hem så märkte jag vad lugnt och skönt det var att köra bil. Och det gick faktiskt bättre att köra bil! Annars så brukar det bli att jag kommer jättenära nån annan bil så att vi nästan skrapar i varandra... men nu så tog jag det lugnt och hade bra avstånd till alla andra.


Men däremot när jag kom till jobbet imorse så parkerade jag bredvid en bil... men när jag klev ut så märkte att jag stod väldigt nära bilen till höger, så nära att föraren skulle nog inte komma in i bilen. Men så tänkte jag äsch, jag ska bara jobba två timmar... så det gör nog inte så mycket. Men så fort jag kom upp till mitt rum på jobbet så kunde jag inte sluta tänka på den andra bilen... och hur dum jag var som struntade i den andra föraren... så jag var tvungen att gå ner och flytta på bilen.


Jag tänker så himla mycket på bilen.. och är så nervös för att göra fel (parkera fel, köra fel..osv osv)... så jag kommer nog snart få magsår av bilen... men visst är hon fin ändå...?


Av bambi - 22 maj 2007 18:22

På jobbet har vi diskuterat nu Coca-Cola Zero några gånger. Jag har övergått till den från Cola Lighten. Men det vi har diskuterat är Varför har dom börjat sälja en till light cola?


Jag tror att det beror på att dom vill nå ut till en större kundkrets, till en manlig kundkrets. För jag tror att många har förknippat Cola Light med att banta.. och att det kanske har varit lite "tjejigt".

 För Cola Zero har ju marknadsförts som lite "tuffare" med sin svarta burk och killar i reklamen. Så jag tror att Coca-Cola helt enkelt vill få killar att börja dricka deras light-dricka....


Men jag måste ju också nämna att Cola Light och Cola Zero smakar ju inte likadant även fast båda är light-cola. Coca-Cola Zero är mycket godare enligt min mening!

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se