Alla inlägg under maj 2007

Av bambi - 17 maj 2007 21:20

Sitter och spelar lite poker på PartyPoker, det var länge sen sist. Förr förra sommaren satt jag i princip varje dag... men det är ju inte så bra att spela bort alla sina pengar, men det är skoj med poker!


Imorgon är planerna att tvätta bilen, kanske storhandla och så gå till muffinsfabriken!


Nu ska jag fortsätta och förlora pengar!

ANNONS
Av bambi - 17 maj 2007 14:27

Snart 500 besökare denna månad! Skoj!


Idag så blir det Kycklingpaj. *mums*  Det är älsklingens tur att laga mat, skönt! Men jag har en hel del att göra.. måste rätta Nationella Prov!  :P


Snart ska ju betygen sättas och nästa vecka är det "buffertvecka" då alla elever får göra omprov. Inte många veckor kvar till sommarlov! Älsklingen brukar säga att vi lärare har det slappt, men det tycker inte jag! Vi kämpar på under terminen för att sen få våra välförtjänta lov. Dock så är det mycket frihet och flexiblitet att vara lärare, jag kan själv bestämma arbetsbörda en hel del, om jag vill ha mycket prov, uppsatser eller inlämningar, eller om man vill ha mest muntliga examinationer. Jag försöker blanda så mycket som möjligt, men nog allt blir det mest skriftliga examinationer. Men det skulle vara konstigt om man bytte jobb och bara hade 5 veckors semester... vet inte om jag skulle överleva  :)

ANNONS
Av bambi - 17 maj 2007 13:01

Fick nyss mail från cdon.com att Seinfeld säsong 8 går att boka nu! Jag har haft den på bevakning så dom mailar ut när den går att boka/köpa. Jag har alla tidigare säsonger så det blir nog att man köper säsong 8 också  :)


Det är ju en himla rolig serie! På senaste tiden när jag har tjafsat om bil och parkering (se tidigare inlägg) så har jag känt precis som George som alltid är så stolt när han hittat en bra parkering (sån har jag också blivit) och att han inte gärna flyttar på bilen när han har hittat en bra parkeringsplats (och stämmer in på mig också... det är ju så svårt att hitta en bra parkering här i innerstan).

Av bambi - 17 maj 2007 11:56

Ledighet brukar vara lika med godis och snask... vet inte varför, men så fort vi är lite lediga så köper vi hem en massa onyttigheter och sitter här hemma och smaskar i oss.

Igår kom älsklingen hem med en brownie till mig (älskar honom så!). Så klart så var det en brownie från 7Eleven, den godaste sorten som finns, läs mer om det här.


 Men som sagt så brukar det bli en hel del onyttigt, så igår blev det en brownie och idag så ska älsklingen gå och handla favoritglassen från Ben & Jerrys nämligen Cookie Dough. Den är sååå otroligt god!

Och imorgon så planerar vi att gå till Muffinsfabriken. Så jag kommer nog gå upp 5 kg efter denna ledighet!  :)


Av bambi - 16 maj 2007 19:19

Jag kollar just nu på Du är vad du äter, vet inte varför jag kollar på det programmet, det framkallar ju bara ångest. Varje gång jag ser på det programmet så lovar jag mig själv att jag ska äta nyttigare osv osv...

Men jag skulle lätt behöva gå ner 5 kg... gärna 10 kg... jag kanske ska ta tag i det i sommar när jag är ledig.


Jag skulle definitivt behöva dricka mindre med Cola Zero (förut var det Cola Light som gällde). Jag dricker nog 1,5 liter om dagen eller nåt. Jag dricker det istället för vatten. Jag dricker det på morgonen istället för kaffe (jag dricker inte kaffe) och jag dricker det till maten. Jag vet inte hur nyttigt det är för kroppen egentligen...


Se vad Anna Skipper kan få en att börja tänka!

Av bambi - 16 maj 2007 18:56

Oj! Jag hittade detta mumsiga recept på aftonbladet.se! Denna ska jag definitivt göra snart (kanske under dessa dagar man är ledig..).


Mjuk maräng tillsammans med turkisk yoghurt och honung, kan det bli bättre? Ska du göra en tårta i år, gör den här! (En bit ger 174 kalorier!)


10 bitar
Tid: 105 min

6 äggvitor
2 dl socker
Margarin till formen
Cirka 1 dl kokosflingor
eller flagad mandel
4 dl turkisk yoghurt
100 g hallon (frysta eller färska)
0,5 dl flytande honung
Finrivet limeskal

Gör så här:
1.
Värm ugnen till 150 grader.
2. Vispa äggvitorna till hårt skum. Tillsätt sockret och vispa lite till.
3. Smörj en springform, 24 cm i diameter.
4. Strö kokos eller flagad mandel på insidan av kanten. Klicka ut marängsmeten i formen.
5. Grädda tårtbottnen i 60 minuter.
6. Låt marängbottnen svalna.
7. Lossa springformens kant. Bred på turkisk yoghurt. Garnera med hallon, om de varit frysta låt dem tina något först. Ringla över honung och strö över finrivet limeskal

Av bambi - 16 maj 2007 18:22

Ikväll är det premiär för Pussycat Dolls: The Search for the Next Doll på tv3, klockan 22.00 Där dom ska söka efter en till medlem till bandet Pussycat Dolls. Det kan nog bli skoj att se tjejer som gör bort sig, som tror att dom är snyggast och kan sjunga... lite grann som Idol och alla andra liknande program...

Av bambi - 16 maj 2007 17:50

Eftersom det inte blev nån grillfest (se tidigare inlägg) så får vi grilla själva, här hemma, inte alls lika kul  :P

*hungrig*

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se