Alla inlägg under maj 2007

Av bambi - 16 maj 2007 15:58

Rolig serie... det var nog så här det gick till...  :)

ANNONS
Av bambi - 16 maj 2007 15:48

Vi har så söta niner (=kaniner) utanför jobbet! Dom bor där året om, dom är lite skygga så tyvärr får man inte klappa dom! :(

Jag vet inte riktigt vad dom äter, men dom verkar må bra! Jag tog kort på denna imorse utanför jobbet.

Jag blir glad när jag ser dom på morgonen, dom är så söta när dom skuttar runt!  :)

ANNONS
Av bambi - 16 maj 2007 12:59

Fick idag H&Ms sommarkatalog. Dom har ett kanonerbjudande på linnen, två för 49,50 i färgerna: Hallonröd/Vit, Brun/Vit eller Svart/Vit. Vem behöver inte alltid några baslinnen?Jag gillade även detta linne. Gult känns så somrigt och fräscht! Men det är lite jobbigt att behöva använda en axelbandslös-BH till detta linne, men det kan det nog vara värt!


Sen har H&M en massa snygga smycken i trä. Vad sägs om halsband och örhängen med trä-hjärtan? Söt eller hur? Trä känns ju naturligt och fräscht att ha på stranden!

Av bambi - 16 maj 2007 12:37

Usch, jag blir alldeles skakis av att köra bil ibland. Jag blir stressad och känner att jag måste hänga med i tempot annars kommer ju nån tuta på mig. Men samtidigt vill jag ju inte köra för fort och kanske bli av med mitt kära körkort (som jag nyss fick efter MÅNGA uppkörningar).


Jag vet att jag inte är världens bästa bilförare men jag försöker att följa alla regler. Som idag när jag åkte hem från jobbet och skulle svänga förbi systembolaget och handla lite vin, så hittade jag ingen parkeringsplats och var tvungen att göra en U-sväng på Folkungagatan. Och nu så är jag JÄTTENOJIG att man inte får göra U-sväng där... och att jag kommer att bli av med körkortet  *gråta*  (Föresten så blev det inget vin för att jag hittade bara parkeringsplatser där jag avr tvungen att fickparkera och det var precis utanför ett fik, så jag ville inte fickparkera med publik.)


Jag kommer att få en hjärtattack av att köra bil/ha bil. Eftersom jag fick kämpa så för mitt körkort (köra upp så många gånger) så är jag väldigt rädd att bli av med det så jag är så nojig för minsta lilla fel jag gör. Sen så är jag orolig att nåt ska hända med bilen, jag kunde ju inte sova dom första nätterna efter det att vi fick bilen för jag var rädd att nån skulle sno däcken. Jag var kanske lyckligare utan körkort och bil?

Av bambi - 16 maj 2007 06:56

Idag ska jag sätta mig i min bil och köra till jobbet... känns så vuxet att köra bil till jobbet! Men idga är det en kort dag, för vi ska inte ha nåt personalmöte på eftermiddag vilket innebär att min sista lektion slutar vid 12 idag! Men jag har lovat att hjälpa en elev som ska ha omprov nästa vecka med compound-words, så ska väl sitta en stund med henne. Men sen bär det hemåt med alla 50 Engelska B Nationella Prov som jag ska umgås med i helgen!  :P

Av bambi - 15 maj 2007 21:04

Nu ska jag gå och lägga mig... jag är så himla trött... och så har jag ångest för att jag ätit för många av Mormor Lisas Favoriter (se tidigare inlägg).

Av bambi - 15 maj 2007 19:36

Premiär på Kicks för deras Look Book där man kan få tips om hur man ska sminka sig som kändisar och så kan man klicka t.ex på läppglansen eller ögonskuggan så läggs den till på "Min Shoppinglista" som sen det är meningen att man ska skriva ut och ta med till Kicks.


Rolig idé, men trist att det bara var smink från L'Oréal, men dom hade väl nåt samarbete med denna Look Book.


Du hittar Look Book här.

Av bambi - 15 maj 2007 19:29

Folk är ju galna...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se