Direktlänk till inlägg 3 juni 2007

På badrumshyllan just nu

Av bambi - 3 juni 2007 18:55

  • Wellas Hypercurl som jag köpte nyligen när jag var hos frisörn. Kul att kunna variera med lite lockar ibland och använda plattången ibland. Härlig doft!

  • Fotspray köpt på apoteket. Perfekt nu när man använder sandaler och ballerinaskor. Känns fräscht att dofta gott även om fossingarna!

  • Solfaktor från Dermalogica. Denna heter Full Spectrum Block och kan även användas i ansiktet. Perfekt nu när jag har bränt mig lite (se tidigare inlägg). Doftar lite citrus.

  • Oscar de la Rentas "Activée" deodorant är en given favorit! Inhandlades idag på Åhlens för 260 kronor. Men är verkligen värd varenda krona! Man luktar aldrig svett och känner sig fräsch hela dagen. Min största skräck är nämligen att lukta illa, så denna är min bästa vän!

  • Varje dag försöker jag att använda Dermalogicas Daily Microfoliant. Som är en skonsam scrub för ansiktet. Ansiktet känns verkligen silkeslent. Detta är nog den bästa produkten jag någonsin använt!

Tidigare "på badrumshyllan" finns här.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se