Direktlänk till inlägg 26 juni 2007

Medelhavskryssningen: Dag 5 - Genoa, Italien

Av bambi - 26 juni 2007 20:48

Ok, dag 5, hade vi i allafall bokat en utflykt och bestämt oss för att kliva av båten! :)


Vi hade bokat en guidad tur runt Genoa som ligger i norra italien, och eftersom vi inte har varit i norra delen av italien så tänkte vi att det skulle vara trevligt! Vi skulle även till Genoas Akvarium, som är Europas största!


Vi blev runt guidade av en italiensk tjej och fick se en massa kyrkor och intressanta saker i stan. Vi såg bland annat denna bomb som fanns i en av kyrkorna. Kyrkan blev bombad av Engelsmännen, men denna bomb exploderade aldrig så dom såg det som ett mirakel och sparade alltså den i kyrkan.


På akvariet så såg vi en massa fiskar, delfiner, mm.

Bland annat denna fula fisk:


Och så dessa söta pingviner (jag kunde inte låta bli och tänka på filmen Happy Feet, som dom visade på båten):


Och så fick man klappa på rockor.. jag var lite feg först... men sen vågade jag också:


Nu när vi väl klev av båten och skulle kliva på coh märkte vi hur enkelt och smidigt det var att kliva av och på båten. Man behövde bara visa på sitt Cruise Card som hade en streckkod som dom scannade in i en dator så kom ens bild upp på datorn... så enkelt! Behövde inte ens visa pass!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Jolin

26 juni 2007 21:10

Nu blir jag avundsjuk på er. Jag var iväg med familjen på en medelhavskryssning för två år sedan. Inte samma båt men ungefär samma ställen verkar det som. Hur underbart som helst! : ) Tyvärr lite halv taskigt väder, men en upplevelse! : )

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se