Direktlänk till inlägg 26 juni 2007

Medelhavskryssningen: Dag 7 - Palma --> HEM

Av bambi - 26 juni 2007 21:25

Idag var då dag 7 av vår resa... under natten så gungade båten väldigt mycket och jag vaknade av detta... båten hade gungat lite nån natt tidigare, men denna natt så gungade den väldigt mycket!


Vi var tvungna att vara ute ur hytten 08:30, vilket var hemskt tidigt tyckte vi när vårt flyg gick 12:15 och man fick vara kvar på båten tills man skulle åka till flygplatsen. Men så runt 08:00 (då vi skulle anlända till Palma igen) så hör vi ett meddelande att vi inte fick åka in i hamnen pga det dåliga vädret, så hamnen var alltså stängd!


Vi blev förstås väldigt förvånade och tittade ut genom fönstret och tyckte att det inte verkade blåsa så mycket! Men så gick vi ut på topdeck och älsklingen tog detta (hemska) kort på mig:


Som ni ser så blåser det en hel del! Men det kändes inte på båten då, den var ganska så stilla faktiskt! Detta var även första dagen med dåligt väder, men det gjorde ju inte så mycket eftersom vi ändå skulle åka hem!


Jaja, tänkte vi... vi är fast här ute på vattnet på denna lyxbåt.. så vi oroade oss inte så mycket, medan andra blev oroliga över deras flyg hem...


Vi gick och satte oss och åt frukost och dom berättade att vi fick ha kvar hytten pga det som hände. Städare sa faktiskt att detta var första gången som det hände, att båten inte kunde komma i hamn när folk skulle hem! Så personalen var väldigt stressade!!


Till slut så sa dom att vi fick åka in till hamnen i små båtar, från den stora båten. Dom skulle först lasta i vårt bagage i en liten båt, sen fick vi åka i en annan liten båt. Så jag och älsklingen gick ner till fjärde våningen och hoppade på en båt (dom sa att dom skulle ta hand om vårt bagage, så vi brydde oss inte om den), det gick väldigt smidigt.


När vi kom fram till Palmas hamn så väntade en massa personal på oss, och dom var lika stressade... dom visade oss till en buss, men vi frågade efter vårt bagage och dom sa att den hade inte kommit än! Men att vi var tvungna att hoppa på bussen för att hinna med vårt flyg och att dom skulle försöka få med vårt bagage, men annars skulle bagaget komma med ett senare flyg.


Så vi skyndade oss iväg till flygplatsen och kom med flyget, men det gjorde inte vårt bagage! Så vi fick fylla i nåt formulär och så ska dom komma hem till oss med vårt bagage så snart som möjligt... jag hoppas att det blir imorgon! För jag har ju en massa kläder och min sminkväska i min resväska. Jag kan inte överleva utan min mascara och för att inte tala om min deodorant! Lite tråkigt slut på en trevlig resa.... hehe... jag hörde föresten hur paret bakom oss på flyget frågade flygvärdinnan om bagaget hade hunnit med flyget eller inte, eftersom vi hade varit tvungna att "evakuera" båten.. vaddå överdriva????

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se