Direktlänk till inlägg 26 juni 2007

Säkerheten ombord!

Av bambi - 26 juni 2007 21:56

Dom hade väldigt hög säkerhet ombord. Första dagen fick vi t.ex avbryta vår solande och badande för en övning, där vi skulle gå ner i hytten och hämta våra flytvästar och gå till vår Muster Station (vi tyckte hela tiden att dom sa Mustard Station, som i senap...?). Dit skulle man i allafall springa om man hörde larmet...


Några dagar senare så var det personalens tur för övning... innan övningen fick vi dock veta att "servicen skulle vara begränsad" under övningen... så då kanske man inte skulle få sin Sangria på en gång  :)  Men då kunde man se personalenspringa runt i sina flytvästar...


Dom var också extremt överdrivet försiktiga med oss gäster.. om det var en hög tröskel nånstans så var det minst tre varningsskyltar, i duschen var det en varningsskylt att man skulle kolla av vattentemperaturen innan man kliver in (vem kliver in och bara sätter på duschen???)... och alla hissar sa "Mind the doors" när dörrarna stängdes... vi blev väldigt irreterade på att hela tiden höra "Mind the doors" för det hörde man faktiskt överallt hela tiden...


Sen så hade dom ju den dära alkogelen hela tiden också... men det visste vi ju. Varje gång man skulle gå in till nån resturang (även om det bara var att hämta ett glas vatten) så skulle man descinificera händerna med alkogel. Så det stod alltid nån vid dörren med en sån där pumpflaska och pumpade i en liten klick i våra händer. Det var väl bra egentligen, man vill ju inte bli magsjuk när man är på semester. Men det var ju inte så gott om man råkade slicka lite på ett finger eller nåt... och jag och älsklingen undrade egentligen.. hur många sånna dära alkogel-flaskor som gick åt per dag... måste vara ganska många!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

mats

17 juli 2007 00:00

Tack för mycket bra och intressant info om kryssning. Vi ska åka på samma kryssning om en vecka. Någonting ni tycker vi ska tänka på? Vad kostar öl,läsk,vin m.m på båten?
MVH Mats A

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se