Direktlänk till inlägg 28 juni 2007

På badrumshyllan just nu

Av bambi - 28 juni 2007 20:37

  • Body Lotion går åt väldigt mycket nu under sommaren och jag gillar verkligen H&Ms fräscha Harmony body lotion med doft av apelsin, melon, äpple, persika, mango och vanilj. En riktig fräsch sommardoft! Och billig är den också!

  • Wellas Ocean Sprizz Beach-Look Spray köpte jag hos frisörn förut, hon rekommenderade den för att få lite volym till mitt tunna hår. Det är alltså havssalt i den som gör att man får en rufsig look, precis som när man har badat i havet. Det gör att håret blir lite strävt och blir lättare att rufsa till och ge volym till håret.

  • Redken har flera produkter som ger håret glans och deras Blonde Glam Crystal Flash är en favorit, en liten flaska räcker länge och ger mycket glans!

  • Jag är så kär i Philosophys duschcremer! Just nu använder jag deras Melon Daiquiri, inköpt på Tradera. Härlig doft och den känns extremt lyxig!

  • Sen så har jag införskaffat mig en flaska av Redkens Clear Moisture Polishing Prep som innehåller aprikosolja (vilket ger den en underbar doft) och återfuktar torrt hår (perfekt nu på sommaren). Håret blir fullt av liv, mjukt och jämnt, samt luftigt. Perfekt att spraya i håret efter duschen!

Tidigare "på badrumshyllan" finns här och här.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sara

28 juni 2007 21:04

Jag brukar också använda clear moisture, gilla doften! Vilken rolig blogg du har! Jag brukar läsa den ofta, saknade dig förra veckan!

 
bambi

bambi

28 juni 2007 21:04

Tack! Roligt att du gillar bloggen! :)

http://bambi.bloggagratis.se

 
ida

ida

28 juni 2007 22:15

Tack så mycket! så glad:)

http://idapersson.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se