Direktlänk till inlägg 29 juni 2007

Min mamma

Av bambi - 29 juni 2007 10:51

Ska straxt åka iväg... bävar lite för att träffa min mamma... hon har verkligen noll socialkompetens, säger vad hon tänker rakt ut. Jag kan ge er några exempel:


Vi var med älsklingen och hans familj, det var sommar och extremt varmt och vi promenerade i värmen. Jag hade nog inte världens bästa topp på mig eftersom det blev svettfläckar under armarna (min största skräck, urk!), detta märkte min mamma, även fast jag försökte dölja det. Så hon säger högt (så att alla hör): Jag tror att R är lite varm, hon svettas!

Älsklingen säger att han inte ens kommer ihåg detta, för det hände för ett par år sen... men det var så traumatiskt för mig så jag kommer aldrig glömma det. Jag var nog röd som en tomat i ansiktet.


Ett annat exempel är när hon och hennes kille var här hemma hos oss för ett par månader sen, vi satt och drack lite vin och kollade på tv. Jag tror att dom nämnde nåt om porrfilm på tv, för då helt plötsligt kastar sig min mamma ur sig "Nej, usch, vi tycker inte om porrfilm. Brukar ni kolla på porrfilm??"

Är inte det liiite konstigt att fråga sin dotter och hennes kille om dom brukar se på porrfilm??


Och detta var bara dom två exemplena jag kom på nu.. och jag skulle sitta och fundera ett tag skulle jag nog komma på ännu fler. Men min mamma är verkligen jättesnäll, jag tror bara att hon inte tänker innan hon pratar... och det kan få mig väldigt irreterad ibland... får se hur det går idag...

 
ANNONS
 
Ingen bild

jessica

29 juni 2007 12:40

oj, hon låter lika rak som ett barn kan låta ibland. barn tänker ju inte heller innan dom säger nåt. jag förstår att du kan bli lite irriterad

 
muffin

muffin

29 juni 2007 13:25

Nä, det har jag inte. Det får bli nåt att lägga upp på att-göra-listan! =)

http://muffinman.bloggagratis.se

 
thorborg

thorborg

30 juni 2007 19:38

Nej det var inte jag som tog den. Det var min far. Den ena av bilarna är hans.

http://thorborg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se