Direktlänk till inlägg 30 juni 2007

Kaffe

Av bambi - 30 juni 2007 22:40

Det har varit flera kaffe-diskussioner under vår turné, och det är väl ganska naturligt eftersom när man hälsar på släkt och vänner så brukar det bjudas på fika och då brukar kaffe normalt ingå. Men jag är en 27-åring som inte dricker kaffe. Och får därför ofta kommentarer som "jaha, har du inte blivit vuxen än" eller "har du inte lärt dig det än". Ganska konstigt att man måste vänja sig vid nåt som alla anser är så gott.


Men i allafall, så har vi även diskuterat kaffe som ett kulturellt fenomen. Eftersom kaffe är väldigt olika beroende på kultur, t.ex i italien dricker man gärna starkt kaffe i små portioner, medans i England (vilket vi fick lära oss på kryssningen) så kan man dricka halva koppen med kaffe och halva te (skum blandning, eller hur?).


Jag vet inte om jag någonsin kommer att lära mig att dricka kaffe, jag blir kanske tvungen eftersom jag lovade älsklingen att jag skulle börja dricka kaffe när vi gifter oss (och eftersom jag vet att älsklingen är lite rädd för att gifta sig så trodde jag att detta skulle få honom att bli tyst om kaffedrickandet, men han frågade genast om vi skulle gifta oss när jag sa detta... så det fungerade inte så bra...men jag tog inte honom på allvar riktigt). Men jag hoppas att han inte tvingar mig att hålla vad jag lovat... urk... jag tycker verkligen att kaffe är vidrigt...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se