Alla inlägg under juni 2007

Av bambi - 29 juni 2007 10:21

..så ska vi åka runt och hälsa på släkt och vänner och första stoppet är hos min mamma. Hoppas att jag överlever besöket.. brukar alltid bli så sur och irreterad på henne när jag träffar henne, men jag ska försöka vara glad och positiv!

ANNONS
Av bambi - 28 juni 2007 23:41

Usch.. skäms nästan när jag skriver detta... men om ni minns så köpte jag och älsklingen 4 askar med Guylian (beligisk choklad) på taxfreen (se tidigare inlägg). Gissa hur många vi har kvar nu efter två och en halv dag??? Vi ska öppna vår tredje ask nu... och jag kan nog ta åt mig äran av att ha ätit upp det mesta av dom två första askarna... men snart ska det bli Cambridge!


Det känns som om det är allt eller inget för mig... att antingen moffa i mig godis eller inget godis alls. Och det går ju verkligen inte att låta bli att äta upp godis som man har hemma! Dumt dumt dumt att köpa FYRA askar med belgisk choklad... klart att det inte räcker längre än några dagar.. men optimist som man är så tänker man "åh, nu har jag choklad så att det räcker flera månader" eller "åh, jag kan ju ge bort några askar" . Yeah right.. askarna skulle ju inte ens hinna utanför dörren innan dom blir uppätna..

Vilken självkontroll man har!

*vill få lite motivation och självkontroll utav killen nedanför*

ANNONS
Av bambi - 28 juni 2007 20:37

  • Body Lotion går åt väldigt mycket nu under sommaren och jag gillar verkligen H&Ms fräscha Harmony body lotion med doft av apelsin, melon, äpple, persika, mango och vanilj. En riktig fräsch sommardoft! Och billig är den också!

  • Wellas Ocean Sprizz Beach-Look Spray köpte jag hos frisörn förut, hon rekommenderade den för att få lite volym till mitt tunna hår. Det är alltså havssalt i den som gör att man får en rufsig look, precis som när man har badat i havet. Det gör att håret blir lite strävt och blir lättare att rufsa till och ge volym till håret.

  • Redken har flera produkter som ger håret glans och deras Blonde Glam Crystal Flash är en favorit, en liten flaska räcker länge och ger mycket glans!

  • Jag är så kär i Philosophys duschcremer! Just nu använder jag deras Melon Daiquiri, inköpt på Tradera. Härlig doft och den känns extremt lyxig!

  • Sen så har jag införskaffat mig en flaska av Redkens Clear Moisture Polishing Prep som innehåller aprikosolja (vilket ger den en underbar doft) och återfuktar torrt hår (perfekt nu på sommaren). Håret blir fullt av liv, mjukt och jämnt, samt luftigt. Perfekt att spraya i håret efter duschen!

Tidigare "på badrumshyllan" finns här och här.

Av bambi - 28 juni 2007 20:27

Jag är sååå imponerad av killen som jag berättade om i förra inlägget... som har bantat bort 186 kg. Han gick alltså från detta:

 


Till detta:

 


Tänk om man hade hans motivation? Wow!

Av bambi - 28 juni 2007 20:18

Nu när jag bloggar om bantning så talar jag om att jag skulle vilja gå ner si så där 5-8 kg. Men här en kille som har världsrekordet i bantning, han har nämligen gått ner 186 kg!! Kolla in honom här. Man kan läsa om hur han gjorde och se bilder (lite äckliga bilder).

Av bambi - 28 juni 2007 18:41

Jag är så stolt över min doftranka som blommar igen! Jag brukar aldrig få blommor att blomma en gång till, dom brukar vara ständigt gröna utan några blommor. Den doftar gott också! Och så har den en massa massa knoppar (vet inte om det syns på bilden)!


Älsklingen håller på med middagen, det blir fläskfilé (helstekt i ugnen) med klyftpotatis *mums*


Funderar på att kolla på Du är vad du äter ikväll kl. 20, brukar bli så sporrad av det programmet, hon är så sträng! Eller så kanske man kan kolla på How to find a husband kl. 20 på Kanal 5, jag har ju redan älsklingen, men man brukar kunna skratta åt sånna program...


Sen så visar dom Bowling for Columbine ikväll 22.30 på TV2, älsklingen vill inte se den för han gillar inte Michael Moore, men jag kanske kollar på den själv, det var ju ett tag sen ajg såg den.


På tal om TV-program så såg jag och älsklingen en jätterolig stå-up komiker igår kväll på 1:an eller 2:an. En brittisk eller nåt sånt... han pratade om hur barn var precis som mini-alkisar.. hade dålig balans, ville äta samma saker som alkisar och så om man sa åt dom att det var dags att lägga sig eller ta ett bad så skrek dom "nej!" .. hihi...


En annan rolig sak som hade sa var att när man skapade kvinnokroppen så måste det ha varit under trevliga omständigheter, man kanske drack vin och så ritade man kurvor och ritade dit lite "hemliga gömställen"...

Men sen när man ritade mannens kropp så gjorde man det i en polsk fabrik och använda reservdelar.. stack dit ett rör där.. några överblivna armbågar här och där... osv...


Han berättade även om hur kvinnor är känslokalla! För när män blir kära så pratar dom om hur dom inte kan leva utan kvinnan dom är kär i... dom skulle må så dåligt utan henne.. och vad ska dom ta sig till utan henne.. osv osv,... och så tyckte han att vi kvinnor känner för skor! Jag vet inte om jag håller med honom riktigt.... hmm... men rolig var han i allafall!

Av bambi - 28 juni 2007 14:59

Nu har vi framkallat korten på engångskameran som vi hade med oss på Rafting-utflykten i St. Raphael (Frankrike) för att vi ville ju inte blöta ner vår digitalkamera.


En av våra franska instruktörer hade med sin hund i en av båtarna, här ser ni hunden åka längst fram i båten. Söt va? Den verkade gilla att åka med! :)


Här tog älsklingen kort på mig när vi åkte ensamma i en två-mans-båt. Visst är det vacker natur?


Här är ännu ett kort på den vackra naturen vi åkte igenom.

Av bambi - 28 juni 2007 14:50

Nu har jag varit och köpt min första veckas ranson av Cambridgekuren. Kostar 440 kronor och då dricker man bara pulver (3 gånger om dagen). Jag köpte en hel kartong med Kakaosmak för den är godast och den kan man dricka både kall och varm.


Jag har kört Cambridge förut flera gånger, ibland har det inte gått så bra och jag har bara klarat av några dagar och några gånger har det gått väldigt bra. Som bäst gick det förra sommaren då jag körde Cambridge i ca 5 veckor och gick ner ca 6 kg och jag ville nästan inte sluta med Cambridge för att jag tyckte att det gick så bra (var inte alls hungrig). Men då motionerade jag inget alls, jag har jättesvårt att motionera, men den här gången ska jag försöka kombinera Cambridge med motion. Hoppas att det kommer att fungera.


Jag tänkte börja på söndag eller måndag för imorgon och på lördag ska vi åka runt och hälsa på familj och vänner.

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se