Alla inlägg den 10 juli 2007

Av bambi - 10 juli 2007 14:21

Precis som älsklingen så tycker jag om att studera. Även fast jag redan har en avklarad utbildning så har jag pluggat lite extra dom senaste åren, lite pedagogik, lite genuskunskap och lite filosofi.


Nu till hösten så har jag sökt kurserna: Vardagens psykologi (lärarhögskolan i stockholm), Rättspsykologi I (Distans Högskolan Kristianstad) och Engelsk Grammatik (Distans Högskolan i Halmstad).


Jag vet inte om jag kommer att gå alla tre.. kanske blir en eller två, får se. Men kurserna som jag har valt denna gång är väldigt nära knutet till mitt jobb, då jag är gymnasielärare och undervisar i Psykologi och Engelska.


Psykologi är verkligen mitt favoritämne, så därför är det alltid roligt att gå psykologi-kurser. Det är roligt att hålla sig uppdaterad och självklart är det bra för min undervisning. Engelskan är inte alltid lika roligt (blev det ämnet eftersom det var "bekvämast" då jag växte upp i USA och har haft engelska som modersmål)... men jag skulle kanske behöva finslipa lite på grammatiken.

Av bambi - 10 juli 2007 14:13

Hostar fortfarande om nätterna så jag vågar inte riktigt motioner, det är synd... känner att jag skulle vilja komma igång med den.


Idag är den tionde dagen som jag endast dricker pulver... tänk.. på tio dagar så har jag inte ätit nånting! Vägde mig imorse, kände mig extremt uttorkad så därför visade nog vågen på så lite: 68,6 kg.


Älsklingen ringde imorse och berättade att han hade kommit in på ekonomi-utbildningen han hade sökt! Jag är så glad för hans skull! Jag hoppas bara att han kommer att orka med allt, han studerar redan på juristlinjen på heltid och nu ska han dessutom plugga ekonomi (och retorik säger han...).. hoppas att han kommer att klara av det! Och hoppas att jag kommer att få se nåt utav honom... saknar ju honom när han pluggar så mycket. När han tenta-pluggar så kan han sitta på biblioteket från 9 på morgonen till 9 på kvällen... hur ska det då bli när han dessutom pluggar ekonomi?

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards