Direktlänk till inlägg 16 juli 2007

Gröna Lund

Av bambi - 16 juli 2007 17:17

Idag var jag och älsklingen på Gröna Lund, det var verkligen perfekt väder soligt och fint!


Vi gick till Slussen (tar ca 15-20 min.) och tog sen färjan över... vi var där tills dom öppnade, för att vi ville slippa en massa köer.


Vi köpte varsitt åkband (svindyrt) och åkte deras nyhet Kvasten först, en berg-och-dal-bana där man sitter med benen i luften (se bilden i förra inlägget). Den var jättetråkig... inte ett dugg spännande och över på 2 sekunder. Bläää va besviken jag blev!


Efter det så åkte vi deras stora Berg-och-dal-bana Jetline, och den är det i allafall fart i!  :)  Vi åkte den två gånger sammanlagt.


Sen så åkte älskligen Uppskjutet ensam, jag vågade inte... så jag stog och tittade på och tog kort:

Men sen så såg den inte så farlig ut så jag åkte den med älsklingen en stund senare... den var inte farlig... värst var nog när man var högst upp och man släpptes ner.. det var ju som Fritt Fall då ju...  :(  *läskigt*


Men Uppskjutet var nog roligast av allt.

Vi åkte även Kättingflygaren (slänggungorna),Radiobilarna, Vilda Musen och gick i Lustiga Huset.


Totalt så var vi där i 3,5 timmar... lagomt tyckte vi...

Jobbigast var dock alla resturanger... dom hade t.ex ett ställe som sålde nachos och andra mexikanska maträtter... och jag älskar nachos! Bästa jag vet! Och även donuts hade dom... åhhh.. va gott... och mjukglass... 

Älsklingen åt Buffalo Wings medans jag tittade på... men jag klarade mig! Men riktigt jobbigt var det!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se