Alla inlägg den 23 juli 2007

Av bambi - 23 juli 2007 11:30

Det är skumt... igår kväll så var det nån som ringde typ en halv signal på min mobil... och samma sak hände imorse. Sen när jag kollar så ser jag att jag har 4 missade samtal från samma nummer???


Jag kollar upp numret på hitta.se. finns inte (förstås)...


Vem är det som ringer till mig och bara låter det gå fram en halv signal... fyra gånger?? Mysko... så jag vet inte om jag vågar ringa upp och kolla vem det är.


Jag har lite telefonfobi ibland... det är lite konstigt... jag som är gymnasielärare och van vid att stå och prata inför folk. Men jag gillar inte att prata med okända människor i telefon. Jag brukar tvinga älsklingen att ringa och beställa mat, eller ringa och gnälla på ComHem.. osv... (Men självklart kan jag ringa om jag måste... det är inte så att jag absolut vägrar.. men jag slipper helst!)


Vet inte varför jag har fått sån telefonfobi... jag har ju till och med jobbat i kundtjänst och svarat i telefon (under min studietid) i flera år. Är det därifrån min fobi kommer? Det var ju inte ovanligt att man blev utskälld när man satt där i kundtjänst... av främmande mäniskor... det kanske är därför jag är rädd för att prata med okända människor i telefon nu?


Jag får en knut i magen bara jag tänker på att ringa det okänad numret på mobilen... älsklingen sa att han kunde svara nästa gång den ringer... min räddare i nöden  :)

Av bambi - 23 juli 2007 11:25

Idag är jag sååå trött... har inte riktigt vaknat till liv än...


Åt en ordentlig frukost med yoghurt, linfrön, branflakes, hallon och macka. Men ska ta en påse med Cambridge till lunch (min sista påse!!). Sen ikväll blir det grillad kyckling med kikärtssallad (och nu har vi lagt kikärtorna i blöt, ska ju ligga i blöt i 8 timmar!!).


Vägde mig imorse, visade fortfarande 66,8 kg... jag är glad så länge jag inte går upp, nu när jag äter lite mer. Igår blev det ju en ordentlig frukost, en påse Cambridge och en bit Kycklingpaj och ändå visar vågen 66,8 kg. Så det känns bra! :)


Är lite orolig att jag ska gå upp 2 kg nu när jag samlar på mig vatten igen... så jag är glad så länge vågen inte visar plus!

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards