Direktlänk till inlägg 30 juli 2007

Dagens outfit

Av bambi - 30 juli 2007 10:04

Ok... guldsmeden öppnar inte förrän kl.11 så medans jag väntar så bjuder jag på en "dagens outfit"... som egentligen inte är så speciell...


Jag har tagit på mig en vit top från H&M och mina Sass & Bide jeans. Till det så har jag min förlovningsring, fler ringar, armband (tog alla "äkta" smycken jag hade... känns dumt att komma till en guldsmed med en massa fejk-smycken)... och sen mitt halsband med en trollslända (den är dock fejk.. har inget "äkta" halsband som är så långt och jag ville gärna ha ett långt halsband till denna top).


Och håret är i en tofs... men jag ska nog beställa tid hos frisörn idag... till kanske nästa vecka eller nåt och fixa håret... jag kan inte ha det så här! Men sen började jag fundera... ska man inte spara ut håret om man ska gifta sig? Vi har ju bestämt nu att vi ska gifta oss nästa sommar... så jag kanske inte borde klippa av mig håret?


P.S Jag vägde mig imorse... har "bara" gått upp 0,6 kg under helgen... men då har jag ätit en massa smaskigt...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Pillan

30 juli 2007 12:32

Det du åt i helgen visar sig inte på vågen idag. Prova att väga dig om 5-7 dgr istället. Hoppas vikten stannar där den är :)
Å Grattis till förlovningen!

 
Linn

Linn

8 februari 2008 17:48

hej ja sitter och kollar i genom dina outfits nu och hittar denna ! den va grymt snygg tycker jag , den fastnade jag för !

http://www.flickan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se