Direktlänk till inlägg 30 juli 2007

H&M Autumn 2007

Av bambi - 30 juli 2007 14:28

Nu har jag kikat lite i H&M's höstkatalog och hittat lite grejer jag skulle vilja beställa. Vet inte om jag kommer att göra det, men jag tyckte att dessa var fina:


  • Cerise topp med fjärilsärm. Jag gillar verkligen färgen och så gillade jag den breda mudden nedtill. Jag har redan så många tunikor, så jag vill hellre ha en vanlig topp, och denna ser ut att ha så fint fall.

  • Svart topp i plisserad A-linemodell, detta känns verkligen som en topp som kan trolla bort flera kilon! *me like*

  • Grått linne med fastsydd omlott och spetskant fram. Perfekt för mig som inte kan ha urringade linnen till jobbet, då döljer denna spetskanten lite mer.

  • När man beställer för minst 400:- senast den 9/8 så får man detta set gratis! Jag blev jättekär i koftan med dom stora knapparna, väldigt användbar! Det randiga linnet som också ingår är också helt okej. Jag har stor lust att beställa bara för att få den snygga koftan gratis  :)
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se