Direktlänk till inlägg 30 juli 2007

Min mamma...

Av bambi - 30 juli 2007 21:18

Min mamma är så konstig...

Igår så ringde jag och berättade att älsklingen hade friat... hon började böla i telefonen och sa att hon var sååå glad. Sen berättade jag då att vi planerade att gifta oss nästa sommar. Hennes första fråga var om min pappa skulle komma (vad är det för fråga?)... sen frågade hon om min pappa skulle leda mig fram till altaret, och jag sa att jag inte visste... att jag hade inte bestämt sånna små detaljer ännu... och då sa hon att hon inte tyckte att han skulle få göra det... det är ju snällt att hon redan börjar bestämma över mitt bröllop!


Sen så ringer hon idag och sa att hon hade berättat för min halvsyster i USA att jag var förlovad. Jag frågade henne om hon trodde att halvsystern skulle komma... men hon sa att det trodde hon inte eftersom min halvsyster hatar min pappa... jaha.. det var ju roligt..  jag vet inte vad min pappa har gjort för att förtjäna att bli hatad av alla. Jag vet inte om det är min mamma som projicerar sitt hat mot honom på min halvsyster...  Jag hade i och för sig inte räknat med att min halvsyster i USA (som jag inte har träffat på 18 år) skulle komma...


Men jag blir lite ledsen när min mamma sätter sitt hat mot min pappa före allt annat... t.ex hennes dotters lycka och glädje på hennes eget bröllop...


Ville bara få ur mig lite... kan bli så arg på min mamma ibland!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Ullis

30 juli 2007 22:58

Fy fanken vad taskigt och omoget. Ursäkta bristen på finkänslighet, men vissa saker får faktiskt vuxna människor ta åt sidan. Dessa saker är bland annat att kunna bete sig som folk, inte alltid behöva säga vad man tycker om en annan persons närstående och bita ihop för en annan persons skull även om man helst skulle vilja spy på personen bredvid en. Kan inte riktigt referer till dig eftersom jag aldrig varit med om något sådant men stå på dig, och låt absolut inte henne dra ner dig i något. Din relation till din pappa är jätteviktig och det borde hon stödja och uppmuntra istället. Basta!!

 
bambi

bambi

30 juli 2007 23:20

Tack för din kommentar Ullis! Jag är van vid att min mamma försöker sabba min relation med min pappa (under min uppväxt så skrämde hon mig med att säga att jag skulle akta mig så att min pappa inte kidnappade mig...osv), men har nu fått en jättebra relation med honom sen några år tillbaka. Jag är glad att jag har hittat tillbaka till honom innan det var försent!

http://bambi.bloggagratis.se

 
Sabina

Sabina

31 juli 2007 10:16

Usch, tycker verkligen att det ar hemskt att vuxna manniskor ska halla pa sa dar. Har haft en uppvaxt bara med min Mamma, Pappa och Mamma separerade innan jag ens foddes. Pappa har aldrig stallt upp for mig utan hela tiden svikit mig.. Men Mamma har aldrig sagt ett daligt ord om min far, hon har allt sagt till mig "men Sabina han ar ju enda din Pappa" varje gang jag har sagt att jag inte vill ha min Pappa.. Hon har alltid forsvarat honom infor mig, tills jag va 13 och jag sjlav sa att sluta forsvara honom, for han ar en dum idiot.. Men jag har fortfarande inte hort henne saga nagot daligt.. De kan umgas tillsammans osv. och han ar alltid inbjuden och fragan om vem som ska ta mig nerfor altaret har vart en jobbig fraga for mig.. Mamma sager att det ar jag som ska valja, Pappa forstar att det kanske inte blir han.. Men de later mig gora alla funderingar.. Du har en Mamma & en Pappa, bada ar en del av ditt kott och blod. Du ska inte behova valja sida du ar en lika stor del av bada. Utan din Pappa hade inte din Mamma haft dig.. Hon borde vara tacksam over honom om hon alskar dig sa oerhort mycket, sen vad som hande dem emellan tycker jag att hon far lagga at sidan framfor dig, for som sagt du ar en lika stor del av dig, de ar dina foraldrar! Hoppas du forstar vad jag menar med min lilla uppsats! =) Sta pa dig, och gor ert Brollop till er basta dag! Kramar

http://binaswe.bloggagratis.se

 
Lakrisalen

Lakrisalen

31 juli 2007 11:18

Grattis till förlovningen!! Jag har inte varit inne och läst på ett tag. Tråkigt med din mamma. Hoppas att det löser sig, verkligen!

http://lakrisal.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se