Alla inlägg under juli 2007

Av bambi - 30 juli 2007 09:26

Nu har vi vaknat och ätit lite frukost... vi ska straxt åka iväg till guldsmeden och kolla efter en ring åt älsklingen. Hoppas att vi hittar nån fin åt honom  :)


Jag hoppas att jag inte behöver vara utan min så länge... men det borde väl inte ta så lång tid att förminska den och gravera den?


Känns ovanligt och pirrigt att vara förlovad... :)


*älskar min älskling*

han är såååå underbar  :)

ANNONS
Av bambi - 29 juli 2007 20:50

Oj, vilken underbar resa vi har haft!


Vi bodde på det underbara hotellet Gothia Towers som ligger mittemot Liseberg. Vi hade bokat lyxpaketet så vi hade det underbart på hotellet!


I fredags så umgicks vi lite med en kompis och hans tjej, vi tog lite fördrinkar på vårt hotellrum (vi hade ju gratis minibar..så det var bara att dricka!), sen så gick vi till PastaPlus. Servitrisen var lite sur och jag blev lite besviken på att min mat inte smakade så mycket vitlök (även fast det stod att den skulle innehålla vitlök) men annars var det bra! Sen så gick vi till bion där vi såg Simpsons-filmen, jag skrattade konstant! Så rolig!


Sen på lördagen så gick vi upp och åt en mysig frukost, sen stack vi direkt till Liseberg och köpte åkpass och allt. Liseberg är ju lite speciellt för mig och älsklingen eftersom det var där vi sågs för första gången IRL (in real life), eftersom vi båda är datanördar så hade vi bara chattat med varandra tidigare.. men så skulle vi båda på IRC-träff på Liseberg...så fick vi äntligen se varandra på riktigt!  :)


I allafall... på Liseberg så åkte vi Balder två gånger, Kanonen (som var sååå rolig!), Pariserhjulet (där fick jag lite höjdskräck), Flume Ride och Lisebergsbanan.


Efter ca 5 timmar på Liseberg så stack vi tillbaka till hotellet och till hotellets relaxavdelning där vi båda solade solarium och myste. Sen så gjorde vi ordning oss för kvällen 4-rätters supé i resturang Heaven 23.


Vi klädde upp oss fint (älsklingen hade kostym) och tog varsin fördrink (Martini Bianco), sen blev det lite bröd och smör och en aptitretare (jättegod blomkål och sparrissoppa... visste inte att man kunde göra en sån tråkig soppa så otroligt god!!), sen innan varmrätten så tittar älsklingen på mig och tar mina händer och säger "Vill du gifta dig med mig?" och så tar han upp en ring ur fickan! Jag blev så paff och frågade först om han verkligen menade det.... sen så svarade jag så klart "ja"  :)Sen så grät jag en hel del... och klarade knappt av att äta nånting av den goda varmrätten (oxfilé) eller desserten (chokladbakelse, min favorit ju... och jag åt inte ens upp den!!!!!).... jag blev helt skakis... och kände mig sååå lycklig! Resturangen överblickar ju Liseberg, där vi träffades för första gången och precis innan vi började äta så var det en stor fin regnbåge utanför (eftersom det hade regnat).... så det kändes så romantiskt  :)


Jag är världens lyckligaste!

Och knäppa älsklingen frågade om jag verkligen gillade ringen och att jag kunde byta den till vilken jag ville... men den var ju hur fin som helst... och självklart vill jag ju ha en som han har valt!


Den är bara lite för stor... så imorgon ska vi till guldsmeden och lämna in den för förminskning och gravering och så ska vi även välja älsklingens ring. Men jag vill inte lämna ifrån mig min ring.. *snyft*.. hoppas att jag inte behöver vara utan den länge!


ANNONS
Av bambi - 29 juli 2007 19:19

Älsklingen friade igår... och jag sa förstås "ja"  :)


berättar mer sen  :)

Av bambi - 27 juli 2007 14:33

Vi har nu kommit fram till Göteborg, det tog ca 6 timmar att köra... inte så farligt. Vi väntar på att vårt rum ska bli klart, vilekt skulle bli senast kl. 15. Vi har varit uppe i resturang Heaven 23 och tagit varsin martini... *mums*


Härligt att vara här i Göteborg och mysa  :)

Av bambi - 26 juli 2007 19:46

Imorgon bär det av till Göteborg! Älskar Göteborg!


Det kommer att bli en ganska lång bilfärd.. *puh*... men det ska nog gå bra!


På kvällen så ska vi äta middag med min killkompis och hans tjej på Pasta Plus, hoppas att det är en bra resturang! Sen så ska vi gå på bio och se Simpsons-filmen! *jipee*


Sen på lördag så ska vi till Liseberg (om vädret tillåter) och på kvällen äta 4-rätters supé på resturangen Heaven 23  :)


Så nu måste jag packa lite för vår resa!

Av bambi - 26 juli 2007 19:12

Nu har vi kommit hem efter fika hos mina föräldrar.

Min mamma hade laddat upp med en massa bullar förstås  :)

Jag tog bara en, med tanke på min diet  :)


Sen så gick vi in till grannen vars katt hade fått kattungar! Dom var ju såååå söta! 4 stycken mini-missar!! Och då menar jag verkligen mini mini... för dom var bara 3 veckor gamla  :)


Här är älsklingen med en mini:


Här är jag med en sötis:


Och här är några som ligger och sover...


Så underbart söta... vi hade kunnat tagit med oss alla 4 hem direkt!!  :)

Av bambi - 26 juli 2007 10:51

Idag har jag i allafall sminkat mig och fixat håret...


Jag har på mig mina nya Sass & Bide jeans *love them*

Mitt nya linen från Monki (hur bra som helst, långt och inte så urringat!)

Min nya hoodie från Asos... som jag fortfarande tycker är för stor! (Syns inte så väl på bilden... men axlarna är lite puffiga... ser helskumt ut!)


Har satt upp håret för jag tycker att det är det enda jag kan göra med håret just nu... måste klippa mig och göra slingor SNART!Av bambi - 26 juli 2007 10:03

Varje morgon så löser jag "Dagens svåra sudoku"... och ibland löser älsklingen den lätta (eller försöker i allafall). Jag brukar reta honom när han inte klarar den lätta...


Imorse så var han så knäpp och strök över "lätta" och skrev "svårare" och la till "inte så" på den jag hade löst... (för han var lite sur för att jag retade honom..)


men han löste den "lätta" till slut  :)

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se