Alla inlägg under juli 2007

Av bambi - 25 juli 2007 11:19

Snart dags att åka till göteborg  *längtar*


En gammal vän till mig bor där... så vi ska ut och äta med han och hans flickvän på fredag, det blir trevligt. Har inte träffat henne. Honom har jag känt i över 7 år! Vi har bland annat varit på Kreta tillsammans...


Han har varit en riktigt bra vän genom åren... och även fast vi oftast inte har bott i samma stad så har vi hållt kontakten (även fast den är ganska sporadisk).


Jag började kalla honom för min "ficklampa" då jag ett tag tyckte att han var mitt ljus i mörkret... han var ett bra stöd genom några jobbiga tider! Han lös upp mörkret fint, min ficklampa  :)

ANNONS
Av bambi - 24 juli 2007 19:26

Jag borde byta namn på min blogg till: "en shop-o-holic's blogg" eller nåt liknande... för nu har jag shoppat igen!


Jag skulle egentligen ta en promenad... för att få lite motion idag... men så blev det att jag gick till Slussen och gick Götgatan hela vägen till Ringens centrum... förbi alla affärer som har 50% rea och 70% rea... osv..


Så jag gjorde Götgatan idag... och resultatet blev:

Ett lila linne (för jag har nästan inga kläder i den färgen) från Monki, halva priset = endast 50 kronor!


Sen blev det H&M och en massa accessoarer (som tyvärr inte var på rea): en scarf i en sån härlig färg så jag var tvungen att köpa ett matchande skärp och hårklämma! Köpte även en bunt med svarta armband på H&M.


Sen blev det Ur & Penn där dom hade 70% rea på smycken!! Så jag köpte det långa halsbanden med en slända på (eller vad det nu är??)... för typ 26 kronor.


Sen köpte jag ett litet block på Bokia för att skriva ner recept i... och så två pennor  :)


Jag är verkligen helnöjd med accessoarerna jag köpte på H&M, älskade färgen! Först hade jag tänkt köpa en scarf som var silver-grå... men den var faktiskt lite tråkig... men så här blev det med dom jag köpte:

Syns kanske inte så väl... men jag har dragit upp linnet lite så att skärpet ska synas lite..


Sen så gick jag även in på MQ och dom hade hur mycket fint som helst!!! Jag hade lätt kunnat gjort av med flera tusen där inne! Både på rea och nytt. Men jag köpte inget där! Men jag gillade denna skjorta:

Så söt med ett rosa band som man knöt under bysten... men den kostade 699 kronor... så nej... det blev inget köp  :(


Sen provade jag även dessa shorts på MQ:

Dom var på rea, så det var halva priset = 250 kronor... men jag tyckte inte att dom satt riktigt bra i rumpan... synd... annars hade jag nog köpt dom... dom var riktigt snygga... grå/rosa rutiga...

ANNONS
Av bambi - 24 juli 2007 15:21

Äntligen har en av mina stora drömmar gått i uppfyllelse!

Ända sen förra sommaren när jag, Linda och Emma var på NK och provade Rock & Republic jeans så har jag önskat mig ett par. Men det har känns som om jag aldrig skulle få ett par äkta i min ägo då dom kostar ca 3000 kronor. Och ett par falska kopior som man kan köpa på Tradera för 500 kronor är inte samma sak... jag har provat... och det går inte ens att jämföra med dom sköna underbara jeansen jag hade på mig några få minuter på NK.


Men nu! Igår så hittade jag denna under bara sajt Lyxoutlet.se (hur har jag kunnat undgått den, vet jag inte??) och såg att dom faktiskt säljer en hel del Rock & Republic jeans där för ca 1800... lite skillnad!!!! Men eftersom det är utgångna modeller så finns det inte så många och inte i många storlekar. Men det gör inte så mycket att jag får en gammal modell, bara jag får ett par äkta i min ägo! Så det blev dessa:

Jag kan inte vänta tills jag får dom!!!!

Jag vet... jag vet... jag köpte nyss ett par Sass & Bide jeans på Tradera (som jag fortfarande väntar på)... jag erkänner! Jag är en shop-o-holic. Men jag älskar jeans...


Sen så blev det även ett par nya skor... när jag ändå var på gång... kostade ju bara 299 kronor. Av märket Triple Five Soul... perfekt höstskor! Såg grymt sköna ut!

Av bambi - 24 juli 2007 13:07

Idag har jag på mig mitt nya Koola Anna linne som jag fick igår, väldigt långt och skönt linne (som också var helt gratis!).


Sen har jag mina favorit jeans: Fornarina Cult som jag köpte i Italien tidigare i år  *älskar dom*.


Sen har jag mitt armband från KyssJohanna och mitt jordgubbshalsband.


En enkel outfit, för jag hade inte tänkt gör nåt speciellt idag. Jag känner att jag fortfarande vill gå ner ca 4 kg... och få bort det som putar ut på sidorna... vill ha en slank midja!


Men jag blir tokig på mitt hår.... vet inte vad jag ska göra med det längre... det är sååå trist! Jag ska definitivt klippa och kanske göra slingor innan jag börja jobba igen! Bläää för mitt hår!Av bambi - 24 juli 2007 10:57

Det blev en lång sovmorgon för mig och älsklingen idag... gick upp ca 10.30 Älsklingen ska iväg och luncha med en kompis och då ska jag nog köra ett pass med en av mina aerobics-dvd:er.  :)

Av bambi - 23 juli 2007 19:19

Ikväll blev det Grillad kyckling med kikärtssallad, recept från Tasteline (igen).


Kikärtorna tog en evighet att förbereda.. först blötläggas i kallt vatten i 8 timmar, sen kokas i 45 minuter... sen svalna...


Kycklingen grillade jag på vår grill vi har i köket. Det blev riktigt mumsigt!


Och endast 312 kalorier (fast det blev nog liiite mer eftersom vi tog en hel kycklingfilé och i receptet står det 0,5 kg för 4 personer).  Det var väldigt gott! Vi kommer garanterat att äta det igen!  :)

Av bambi - 23 juli 2007 17:18

Jag är arg... för att förut idag så ringde en säljare från ComHem.. vår tv-leverantör och frågade om vi ville uppgradera vårt tv-paket. Man fick en massa film-kanaler och annat för 299 kronor. Jag sa "nej tack" och sa att det var för dyrt...


Men då frågade han hur mycket vi betalade nu får vårt tv-paket.. jag sa "169 tror jag"... och då sa han "men är det inte 179?".. jag sa "kanske det"... och då frågade han om jag inte ville uppgradera till 44 kanaler (vi har typ 20 nu) för bara 20 kronor extra i månaden. Jag funderade ett tag... och blev förvånad över den lilla prisskillnaden. Men det var ju klart att man skulle tacka ja.


Men när jag la på så kollade jag deras hemsida... för det första så betalar vi nu 159 kronor i månaden... så det skulle faktiskt bli 40 kronor extra i månaden. Och bland dessa 44 kanaler fanns inte min favorit kanal National Geographic... så jag känner mig väldigt lurad!


Jag tog mig mod och ringde ComHem och sa att jag ångrade mig... men hon sa att hon inte såg nåt om att vi hade bytt paket... och att det borde synas på en gång... så jag vet inte vad som händer nu?


Jag frågade dessutom den här killen (säljaren) varför vi inte får alla kanaler på tv:n i sovrummet längre (dom försvann för ca 1 vecka sen) och han sa att han skulle fixa det direkt! Men när jag pratade med henne på ComHem, när jag ringde, så sa hon att det kostar 49 kronor extra i månaden att få kanalerna till en extra tv (hade nåt med nedsläckningen av det analoga tv-nätet att göra). Känns ju som om den där säljaren bara snackade skit?!??! *arg arg arg*

Av bambi - 23 juli 2007 17:11

Jag och älsklingen tittade precis på Harsh Times med bland andra Christian Bale och Eva Longoria. Den var riktigt bra.. lite läskig nästan. Handlar om en kille som har varit och krigat i Irak och nu kommit hem och ska försöka bli polis. Han är riktig white-trash som röker på och super hela tiden. Han klarar inte av psykolog-testerna och får inte bli polis... han håller på att bryta ihop och har en massa mardrömmar om kriget. Helt klart sevärd!


Nu börjar jag bli hungrig.. ska nog börja förbereda maten lite...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se