Alla inlägg under juli 2007

Av bambi - 23 juli 2007 14:09

... från samma mystiska nummer. Vi hörde aldrig att det ringde eftersom den personen låter ju inte nån signal komma fram... skumt... mycket skumt... så jag vågar inte ringa denna skumma person för att se vem det är.


(Se tidigare inlägg om mystiska missade samtal...och min telefonfobi..)

ANNONS
Av bambi - 23 juli 2007 13:57

Läste Alex Schulmans blogg idag, vilket jag gör lite till och från... och så ser jag att han än en gång har skrivit om sin flygrädsla. För jag minns en morgon på väg till jobbet då jag läste en morgontidning (Metro, .se eller kanske City...minns ej vilken.. tror att det var Metro) och läste hans krönika då om flygrädsla.


Och nu när jag läser hans blogg... tror att han hade skrivit inlägget igår... så har han skrivit i stort samma sak som han gjorde för flera månader sen i morgontidningen. Vad dåligt gjort! Han som ändå skriver för en stor tidning som Aftonbladet nu borde väl inte återanvända material??


Det är lite synd för jag gillade verkligen Alex Schulman när han skrev en gång i veckan i den där morgontidningen, men nu när jag läser hans blogg så tycker jag att han inte alls håller samma kvalitet.  *besviken*

ANNONS
Av bambi - 23 juli 2007 12:57

Jaha... nu uppdaterades det till 51 besökare helt plötsligt... räknaren var kanske lite slö..?

Av bambi - 23 juli 2007 12:56

Det regnar ute och jag är trött och på dåligt humör... känner att jag skulle behöva komma ut och ta en promenad, men jag tror inte att jag vill promenera i regnet  :(


Och varför har jag bara haft 36 besökare idag? Brukar vara många fler  :(

Vart är alla?

Av bambi - 23 juli 2007 12:03

Mitt paket från Nelly kom idag. Jag hade beställt en Svea-tröja för att kunna få mitt "bonus-paket". Men så visade det sig att Svea-tröjan var slut! Så jag fick bara mitt bonus-paket ändå! Utan behöva köpa nåt annat... men jag mailade och frågade om jag skulle betala för frakten eller nåt, för det fanns ingen faktura med i paketet.


Jag blev super-duper glad när jag såg linnet. För det såg ut som om man skulle få ett vitt baslinne av nåt b-märke... men så ser jag att jag har fått ett svart ribbat linne från Koola Anna! *jipee* Assnyggt! Och långt! Älskar långa linnen... och det blir lätt att linnen blir lite korta eftersom jag har stora bröst. Så det var ju verkligen toppen!!!


Sen så fick man ett nummer av tidningen Modette... alltid roligt med en mode-tidning.


Och så ett parfym-prov på Calvin Kleins nya parfym CKIN2U. Jag tog genast ett psrut och nu efter en stund så kan jag säga att det luktar väldigt gott!! Och jag brukar vara kräsen när det gäller parfymer... men jag blir lite sugen på att köpa den! Just nu använder jag Calvin Kleins Euphoria... underbar parfym! :)

Av bambi - 23 juli 2007 11:30

Det är skumt... igår kväll så var det nån som ringde typ en halv signal på min mobil... och samma sak hände imorse. Sen när jag kollar så ser jag att jag har 4 missade samtal från samma nummer???


Jag kollar upp numret på hitta.se. finns inte (förstås)...


Vem är det som ringer till mig och bara låter det gå fram en halv signal... fyra gånger?? Mysko... så jag vet inte om jag vågar ringa upp och kolla vem det är.


Jag har lite telefonfobi ibland... det är lite konstigt... jag som är gymnasielärare och van vid att stå och prata inför folk. Men jag gillar inte att prata med okända människor i telefon. Jag brukar tvinga älsklingen att ringa och beställa mat, eller ringa och gnälla på ComHem.. osv... (Men självklart kan jag ringa om jag måste... det är inte så att jag absolut vägrar.. men jag slipper helst!)


Vet inte varför jag har fått sån telefonfobi... jag har ju till och med jobbat i kundtjänst och svarat i telefon (under min studietid) i flera år. Är det därifrån min fobi kommer? Det var ju inte ovanligt att man blev utskälld när man satt där i kundtjänst... av främmande mäniskor... det kanske är därför jag är rädd för att prata med okända människor i telefon nu?


Jag får en knut i magen bara jag tänker på att ringa det okänad numret på mobilen... älsklingen sa att han kunde svara nästa gång den ringer... min räddare i nöden  :)

Av bambi - 23 juli 2007 11:25

Idag är jag sååå trött... har inte riktigt vaknat till liv än...


Åt en ordentlig frukost med yoghurt, linfrön, branflakes, hallon och macka. Men ska ta en påse med Cambridge till lunch (min sista påse!!). Sen ikväll blir det grillad kyckling med kikärtssallad (och nu har vi lagt kikärtorna i blöt, ska ju ligga i blöt i 8 timmar!!).


Vägde mig imorse, visade fortfarande 66,8 kg... jag är glad så länge jag inte går upp, nu när jag äter lite mer. Igår blev det ju en ordentlig frukost, en påse Cambridge och en bit Kycklingpaj och ändå visar vågen 66,8 kg. Så det känns bra! :)


Är lite orolig att jag ska gå upp 2 kg nu när jag samlar på mig vatten igen... så jag är glad så länge vågen inte visar plus!

Av bambi - 22 juli 2007 20:40

Ikväll visas Skicka Vidare med bla Kevin Spacey på tv3. Jag har inte sett den... så det kanske är nåt att se på ikväll? Har hört att den ska vara bra.


Det är även Intervention ikväll på Kanal5 kl.21.55 Jag har sett flera avsnitt ur den serien. Den är otroligt bra! Det är en dokumentärserie där man får följa missbrukare av olika slag (droger, spelmissbruk, bulimi, etc) och deras vardag. Väldigt bra gjort! Sen så har dom en "intervention" där familj och vänner ber missbrukaren att åka på behandlingshem, om missbrukaren säger "ja" (för det gör dom inte alltid) så åker dom iväg direkt på behandlingshem. En mycket bra dokumentärserie!!

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se