Alla inlägg under juli 2007

Av bambi - 21 juli 2007 20:31

Idag så har jag ätit två påsar pulver (Cambridgekuren), 2 morötter, en halv satsumas och en portion Grekiska citronbiffar med bulgur och tsatsiki (se bild). Totalt ca 1000 kalorier (och jag gjorde ju av med ca 1000 kcal idag när vi paddlade!!!).


Dom grekiska citronbiffarna var mycket goda! Jag hittade receptet på Tasteline. En portion innehåller endast 499 kalorier. Men jag tog inte riktigt en hel portion med bulgur (fullkornsbulgur).


Älsklingen håller på och gör Snickers-godisar... ni vet sånna med jordnötssmör och cornflakes med choklad uppepå... jag ska försöka att låta bli och smaka... eller åtminstonde inte ta många!!! Nu testas självdisciplinen!


ANNONS
Av bambi - 21 juli 2007 16:55

Nu har jag och älskingen kommit tillbaka efter 4 timmars kanot-utflykt... varav vi paddlade cirka 3 av dom timmarna... paddlade nästan 1 mil sammanlagt (enligt älsklingen som kollade upp det på GoogleEarth). Vi paddlade från Djurgårdsbron ända till Fjäderholmarna!!!


Enligt denna sida så brände jag cirka 1000 kalorier på detta (kanot fanns inte med, men kajak... nästan samma sak??)


Tror nog att jag bättrade på solbrännan en hel del också... strålande väder! Härligt härligt!


Vi tog ett snabbt dopp för det var ju svinkallt i vattnet.


Det var en otroligt härlig utflykt! Men jag är sååååå trött i armarna nu.. orkar knappt skriva på tagnetbordet...

ANNONS
Av bambi - 21 juli 2007 11:03

Dagens outfit är väldigt enkel eftersom jag och älsklingen ska iväg och paddla kanot i det fina vädret! :)


Så jag har på mig mina älskade jeansshorts från Ichi (använder dom jämt) och ett vitt ribbat baslinne från H&M. Jag tycker att jag faktiskt får lite midja för en gångs skull.. i denna outfit. Och så syns det lite mer att jag har gått ner... men vågen stog fortfarande på 67,4 kg imorse... varför ska vågen fastna så??? Nåja.. jag ska väl vara glad att det åtminstonde inte går uppåt. Men jag tycker att jag kämpat väldigt hårt och ser bara lite lite resultat.


Så nu ska vi snart iväg och paddla i Stockholms skärgård. Tyvärr så blir det inga bilder från vår utflykt eftersom jag inte vågar ta med mig kameran ifall att vi skulle välta eller nåt (risken finns ju)...

Av bambi - 20 juli 2007 23:04

... alla dessa personer som dödar/mördare/styckar/etc sina fruar/män. Om man blir mördad så är det ju störst chans att det är av någon i ens närhet. Är det inte enklare att skiljas eller helt enkelt bryta kontakten med personen om man nu hatar den så mycket??? Verkar såååå mycket enklare!

Av bambi - 20 juli 2007 21:08

Jag blev superglad när jag fick KyssJohannas nyhetsmail idag! Dom har skaffat halsband och armband från märket Dogeared!! Dogeared har synts på bland anant Misha Barton, Kirsten Dunst, mfl.


Så jag gjorde iordning ett litet kollage utav några godbitar från KyssJohanna.


Överst syns Hot Chick och Keep the Faith som båda bär på en tråd, man ska önska sig något och när halsbandet är slitet och går sönder så ska ens önskning gå i uppfyllelse! Gullig tanke.. jag tycker att den lilla kycklingen är söt i allafall  :)


Sen så har dom det snygga armbandet Peace för 395 kronor. Det skulle jag inte tacka nej till...


Wishbone halsbandet (längst ner till vänster) är det halsbandet som är mest känt då det är Mishas favorit. Och även Karma halsbandet är känt, det står på kortet där Karma halsbandet hänger: what goes around, comes around… wear your necklace as a reminder to keep the circle positive, peaceful and loving…


Karma halsbandet är min största favorit, helt klart!

Av bambi - 20 juli 2007 20:52

Idag åt jag mitt första riktiga mål mat på 20 dagar!!!

Annars så har jag levt på pulver (och dom senaste 4 dagarna rostbiff + ett par morötter). Men idag blev det då Vinägerkyckling, som avr riktigt smarrigt (vilken mat som helst skulle nog ha smakat ljuvligt).


Jag tog inte en sån jättestor portion, men jag fick i mig allt... det var riktigt mumsigt! Receptet hittade jag på Aftonbladets hemsida, verkade väldigt nyttigt!


P.S Tidigare när kompisarna var här och fikade så var jag sååå duktig och tog inte en endaste chokladbit  *stolt* . Drack bara Cola Zero.

Av bambi - 20 juli 2007 20:06

Idag fick vi celebert besök av två kompisar...som åkte ända från Västerås för att hälsa på oss  :)

så vi var tvungen att ta fram kaffebryggaren och bjuda på fika... körskoleläraren ville vara anonym och gömmer därför sig....

Niklas däremot har inget emot att vara med på bild  :)

Av bambi - 20 juli 2007 16:57

Jag har blivit shoppinggalen... jag vill i allafall hit ---> http://www.lager157.com/ och shoppa ännu mer!!!

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se