Alla inlägg under juli 2007

Av bambi - 20 juli 2007 16:13

Jag är verkligen en shop-o-holic...

Igår så köpte jag jeans på tradera (se tidigare inlägg) och beställde en Svea tröja från Nelly. Och idag så köpte jag nya skor...


Det var i och för sig på rea.. så dom kostade "bara" 318 kronor...


Egentligen så var jag ute efter ett par skor med kilklack.. men jag hittar aldrig några bra... med ganska låg klack.. typ 3-5 cm. Så det belv dessa istället, det var med dom lägsta klackarna dom hade (förutom skor utan klack).Inköptes på Mixage... som verkligen är en toppen butik.. en massa bra märken som Friis & Co, Björn Borg, Fred Perry... etc etc. Och så får man en snygg "bag" när man handlar utav dom  :)

ANNONS
Av bambi - 20 juli 2007 11:25

Okej... jag kan inte bestämma mig... svarta eller ljusa leggings?


Egentligen hade jag och älsklingen tänkt paddla kanot idag, men det var ganska molnigt och expressen säger att det ska bli bättre väder imorgon (så vi litar på det) så jag bytte om från mina "kanot-kläder" till lite "fredags-fin kläder".


Jag tog på mig mitt nya linne från Asos, som känns stort.. så jag bestämde mig för att använda det som over-size med ett svart linne under. Sen så skulle jag ju ha leggings till... men kunde inte bestämma mig.. svarta leggings gjorde ju att det blev så mycket svart, men ljusa leggings ger risk att mina trosor syns om jag böjer mig fram (men man böjer sig inte så ofta kanske...).


Jag har även på mig mitt nya armband från KyssJohanna (kanske inte syns så bra) och även mitt nya halsband som jag köpte på kryssningen.


Istället för att paddla kanot så ska jag och älsklingen åka och storhandla och uträtta lite andra ärenden... om jag nån gång bestämmer mig för vilka leggings jag ska ha  :(


Och föresten så tycker jag att jag ser lika bred ut som vanligt... syns inte att jag har gått ner 5,5 kg?!?!?!? Nåja.. så här ser jag ut när jag väger 67,4 kg i allafall....

ANNONS
Av bambi - 19 juli 2007 20:24

 • kollat runt på Tradera en hel del, varit sugen på att bjuda på Viktor & Rolfs parfym Flowerbomb, men som är så extremt dyr! (Så det blev jeansen istället) 
 • börjat läsa boken Extremely loud & incredibly close av Jonathan Safran Foer
 • spelat poker en hel del
 • pussat på min älskling
 • sms:at med min pappa
 • pratat i telefon med en kompis
 • ätit rostbiff och en morot (och två påsar pulver...ska snart ta den tredje)
 • kollat på recept på Tasteline och även skrivit ut en del jag vill prova ---> vilket ledde till att jag blev väldigt hungrig
 • lämnat tillbaka filmen Blood Diamond som vi hyrde igår (som var riktigt bra faktiskt!)
 • flyttat på bilen så att vi inte får parkeringsböter

Av bambi - 19 juli 2007 19:32

*wheee*

Jag har precis vunnit auktionen på dessa urläckra jeans från Sass & Bide!! Vann dom för 511 kronor vilket inte är så pjåkigt när dom egentligen kostar 2099 kronor, och dessa var helt nya med tags och allt!


Storlek 29... så jag hoppas att dom passar *håller timmarna* Skulle vara sorgligt att behöva lägga ut dom på Tradera igen...  :(


Jag gillade verkligen dom för att det var så snygg färg på dom...Faded Black, och jag har inga gråa jeans sen tidigare.


Sen så var det ju förstås märket som lockade... Sass & Bide är ju ett riktigt kändismärke... och jag är ganska svag för sånt  :)


Duger det åt Kate Moss, Kylie Minogue och Sarah Jessica Parker, så duger det åt mig med  :)


Av bambi - 19 juli 2007 12:32

Nu har jag beställt så att vi får några av våra digitala bilder i pappersformat så att jag kan sätta in dom i min och älsklingens minnesbok.


I minnesboken så skriver jag om varje resa vi har varit på och sätter in bilder och lite andra minnen (t.ex. biljetter, mm). Det är roligt att ha. Vi har varit på 10 stycken utlandsresor tillsammans nu, så det är roligt att kunna titta på dom första vi gjorde tillsammans och minnas  :)


Men jag har varit lite dålig på att uppdatera minnesboken, så nu har jag beställt pappersbilder från våra två senaste resor (Rom och Medelhavskryssningen).


Dom hade ett jättebra erbjudande på http://www.snapfish.se/regcampaignEMEA där man får 40 pappersbilder gratis!  *tipsa*  Gäller bara till den 31 Juli så passa på! :)

Av bambi - 19 juli 2007 12:03

Vägde mig imorse... vågen visade 67,4 igen... den tycker om att stå still. Men jag tror inte att vår våg är så bra... den nog lite vattenskadad eller nåt...


Ringde nyss en kompis, hon var i sommarstugan, jag som ville ta en fika med henne. Men hon skulle höra av sig nästa vecka när hon kom hem så skulle vi nog ta en fika. Saknar det sociala fikande... det är inte så lätt att vara utan när man går på diet!


Av bambi - 18 juli 2007 22:18

En jobbarkompis berättade innan sommarlovet att han hade hört om hur Oprah hade tagit upp ett knäckebröd under ett av hennes program och ätit lite och berättat om hur nyttigt och bra det var. Detta orsakade en explosion så att all knäckebröd tog slut i USA och fabrikerna här i Sverige och Tyskland hade svårt att hinna med.


Hittade idag artikeln i Expressen om detta, helt sjukt... Oprah borde bli president, alla älskar ju henne i USA och alla gör exakt som hon säger/gör ändå...

Av bambi - 18 juli 2007 18:49

Har ätit min morot som jag ska äta idag... blev riktigt mätt faktiskt. Men nu är jag hungrig... känner doften av älsklingens kyckling med en massa massa vitlök som han har haft i ugnen... doftar ljuvligt! Men ugnslampan har gått sönder... hur byter man en ugnslampa?


Nu ska jag nog äta lite rostbiff....

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls... med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se