Direktlänk till inlägg 9 augusti 2007

Besök hos frisörn

Av bambi - 9 augusti 2007 13:57

Hade ju tid kl. 9.30 hos Hårgänget på Götgatan imorse... (hiskligt tidig tid..)


Först när jag kom dit så var både tjejen som skulle göra slingorna och tjejen som skulle klippa mig och tittade på mitt hår. Jag berättade för tjejen som skulle klippa mig att jag ville nog ha page och till tjejen som skulle göra slingor att jag ville vara blond... så först så geggade hon i en massa klet och hade en massa folie i mitt hår (tog lång tid), och jag såg ut så här:

Man är ju så snygg med allt det där i håret...

Men man blir serverad jättemumsig te... det är väldigt sött och smakar citron... hur gott som helst  :)


Sen så var det en tredje tjej som sköljde ur mitt hår, schamponerade det och hade i balsam och gav mig lite shiatsu-massage... trevligt trevligt..


Sen blev det klippning... så 2 ½ timme senare och 1300 kronor fattigare ser jag ut så här:


Ganska så ovant...  tar alltid några dagar tills man vänjer sig...

 
ANNONS
 
Ullis

Ullis

9 augusti 2007 14:18

Vilken babe :D

Snyggt!

http://www.ullis.bloggagratis.se

 
bambi

bambi

9 augusti 2007 14:23

Tack Ullis!

Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag gillar det eller hatar det... har inte vant mig än..

http://bambi.bloggagratis.se

 
Helena

Helena

9 augusti 2007 14:31

SNYGGT!! har oxå funderat lite på page men har "fluffigt" hår så det skulle nog inte passa mig.. *l*

Apropå dina besökare.. jag har typ 10 besökare om dagen så då har jag en VÄÄÄLDIGT liten blogg... fast jag skriver ju max en gång om dagen och handlar mest om mina egna tankar om vikt så jag får väl skylla mig själv *skrattar*

http://viktigsida.blogspot.com

 
Ingen bild

ulrika

9 augusti 2007 14:39

Håret blev jättebra. Tur att den här dagen verkar bli bättre än din dag igår.

 
bambi

bambi

9 augusti 2007 14:47

Tack Helena och ulrika!

Helena: jag tittade in på din blogg, den var rolig! Men jag orkade inte bli medlem för att lämna kommentar... men kanske senare.

ulrika: ja, det är tur det :)

http://bambi.bloggagratis.se

 
Plupp

Plupp

9 augusti 2007 15:43

Mycket snyggt! Du blev mycket mer sofistikerad och exlusiv. Från en söt flicka till en vacker kvinna, typ...

http://plupp.bloggagratis.se

 
helena

helena

9 augusti 2007 22:33

haha, det är lugnt.. satte den inställningen för jag fick Spam-kommentarer (nytt ord i webb-världen kanske :-P) så det är typ min syster och bror som kommenterar haha..

Hoppas det går bra med bilen! Vet hur det är när bilen krånglar!!!

http://viktigsida.blogspot.com

 
Linda

Linda

9 augusti 2007 23:18

Gå till frissan är INTE gratis direkt! Det ljusare håret passar dig superbra! Känner igen mig i det du skriver att det tar ett par dagar tills man vant sig.

http://bakspegeln.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se