Direktlänk till inlägg 10 augusti 2007

Frieri...

Av bambi - 10 augusti 2007 13:17

Jag hänger en hel del på Bröllopstorget... och deras forum (detta gjorde jag innan älsklingen friade eftersom dom har en tråd om Cambridgekuren där och en massa annat). Det finns då en tråd om frieri och där folk kan berätta om sitt frieri.. det brukar vara ganska enkla historier... och ofta nåt som går snett... men så dök denna historia upp... hmm... jag har lite svårt att tro att den är 100% sann... men jag vet inte, det kanske den är?? Men det är lite väääääl mycket som stämmer fööör bra (och lite väl mycket detaljer?) :)


Jag har bytt ut namnet på hennes "fästman" (om han nu finns på riktigt) mot XX

------------------------------------


Frieriet gick till såhär;

Dagen då jag fyllde år vaknade jag av att det regnade rosenblad från taket på mig. Jag har aldrig sett så mycket rosenblad i hela mitt liv och jag fattade inte att jag hade sett upphängningen kvällen innan, kanske för att jag var lite berusad. 

XX hade sett min reaktion från dörröppningen och när alla bladen hade ramlat ned gled sovrumsdörren upp helt och han kommer in med ett leende från ena örat till det andra.

God morgon min sköna, hela dagen är en överraskning för dig sa han och kysste mig. Han fortsatte med; kom älskling jag har gjort frukost åt oss men först ska du öppna denna present. Han böjde sig ned och drog fram ett paket som låg gömt under sängen.

Jag älskar paket så jag slet upp papperet med stor förtjusning. Det var en underbar morgonrock i siden som var beige med beige mönster och mjuk härligt tyg på insidan.

Efter någon minut då jag tackat honom ordentligt klev vi upp och jag tog på mig morgonrocken. Vi gick ned till köket och ut på terrassen där han hade dukat upp en fantastisk frukost.

Frukosten bestod av;

Äggröra med bacon (som jag fullkomligt avgudar)
Nybakat bröd med en massa härliga pålägg
Nypressad apelsinjuice
Jordgubbssmoothie
Kaffe och the
Vi avslutade med ett stort fruktfat med melon, päron, jordgubbar, kiwi mm

När frukosten var uppäten la vi oss vid poolen och solade och badade och det slank även ned en drink.

Strax innan lunch sa XX åt mig att jag skulle gå upp och duscha och göra mig i ordning för att vi skulle ut och flyga. Packa behövde jag inte bry mig om, det hade han redan fixat.

Jag gjorde som han sa, jag gick upp för att duscha och när jag kom in i sovrummet låg en jättefin limefärgad klänning på sängen med tillhörande skor. Klänningen satt som ljuten även skona, när jag var färdig gick jag ned igen och där stod min älskling redan färdig för att ge sig av till flygplatsen.

När han öppnade dörren på huset så stod det en svart limousine på uppfarten. Jag bara gapade av förvåning. Chauffören klev genast ut och öppnade bildörren åt oss. Vi klev in och sjönk ned i skinnklädsen, XX korkade upp en champagneflaska och vi drack ett varsitt glas på väg ut till flygplatsen.

Limousinen körde ända fram till planet, precis som i Pretty Woman. XX hade fått låna sin kollegas privatplan.

Jag var verkligen helt förstummad, vilken födelsedag tänkte jag!

Flygturen gick till Las Vegas och ombord på planet serverades en gudomlig kycklingsallad med bröd och vitt vin.

När vi landade så stod det en limousine även här och väntade på oss. Bilfärden varade i ca 30-40 min och limousinen stannade utanför hotell Bellagio. XX hade bokat penthouse suite. Det är nog det mest otroliga jag har sett i hela mitt liv, vi hade varsitt badrum och i mitt var det en bubbelpool.

När vi hade installerat oss var det dags för massage, XX hade bokat hela kitet för oss + att jag fick pedikyr, manikyr, make up och de fixade håret på mig. Under denna stund serverades vi champagne och frukt. Jag kände mig verkligen som en drottning.

När vi var färdiga gick vi upp till rummet för att byta till kvällens kläder. När jag kom in i mitt badrum hängde det en vacker hellång svart klänning där, denna gån med tillhörande underkläder och skor. Jag bytte snabbt om för att få gå ut och visa XX hur vacker jag var.

Det går verkligen inte att beskriva känslorna jag hade, jag började få ont i kindmusklerna då jag hade haft ett konstant leende sedan jag klev upp.

Jag gick ut till XX när jag var färdig och han blev helt tyst och bara stirrade på mig och hans ögon blev helt blanka. Du är det vackraste jag någonsin sett sa han och då började mina tårar rinna. Jag kände mig verkligen som världens vackraste tjej. XX drog upp ett diamanthalsband med tillhörande armband ur sin frack och satte på mig.

Efter någon minut hade tårarna slutat rinna och XX la armen om mig och vi gick ut i Las Vegas nattliv, Wow! säger jag bara.

Vi gick till hotell Paris där han hade dukat bord. Vi började med varsin drink, jag tog en Cosmopolitan & XX tog en GT. Till förrätt åt vi räkor, varmrätt grillat kött med bakpotatis och grönsaker till det drack vi rött vin. Efterrätten bestod av choklad till mig och sorbet till XX. Lagom till efterrätten gick jag på toaletten och när jag kom tillbaka hade efterrätten kommit och det låg även ett platt paket på bordet.

I paketet låg något jag hade önskat mig länge en biljett till Celine Dion så i december ska vi tillbaka till Las Vegas. Efter presentöppningen högg vi in på efterrätten och den var sagolik god, jag älskar choklad.

När vi hade ätit upp reste XX sig och kom fram till mig, han ville att jag också skulle resa på mig så helt plötsligt stod vi mitt emot varandra. XX började berätta ur mycket bättre hans liv hade blivit sedan vi hade träffats och han ville absolut inte leva utan mig…han gjorde en paus och gick ned på knä och sa…vill du göra mig till världens lyckligaste man och bli min fru? Tårarna sprutade men jag lyckades ändå få fram ett klart och tydligt ja.

Ringen han trädde på mitt finger var en Ole Lynggaard ring, precis en sådan som jag ville ha.

Efter frieriet gick vi till en närliggande bar och där blev jag överraskad igen. Några av våra gemensamma vänner stod redo med champagneflaskan. Vi skålade och dansade till långt in på småtimmarna.

När vi var tillbaka på hotellet och hade lagt oss hade jag enormt svårt att somna men det var väl inte så konstigt i och för sig, jag hade ju varit med om en otrolig dag som jag aldrig någonsin kommer att glömma.

 
 
Ingen bild

Sara

10 augusti 2007 13:25

Oj, så överdrivet!

 
Ingen bild

Ink

10 augusti 2007 13:27

Ha ha! Jag skrattar så att jag gråter! Har hon drömt detta?

 
Nina

Nina

10 augusti 2007 13:39

Har man bara pengarna så är detta inget konstigt frieri. :)

http://lippan.bloggagratis.se

 
bambi

bambi

10 augusti 2007 13:43

Nina: joo... men jag tycker det är lite konstigt att klänningarna, skor, mm passade så perfekt (jag vet hur det är när jag ska prova kläder/skor), och att han hade köpt exakt den ringen hon ville ha... osv osv... allt är sååå himla perfekt! Men självklart är det kul om det är sant... men jag har lite svårt att tro på allt i denna historia!

http://bambi.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Poppen

10 augusti 2007 14:25

Om det nu är sant... så skulle jag nog mest tänka 100.000 200.0000 300.000 allteftersom resan fortgick och sen fundera ut hur mycket andra fantastiska saker man skulle kunna lägga de pengarna på istället för att privatchartra ett plan till las vegas! Det låter som ett sånt jäkla resursslöseri.

Men ja, helt klart en mytoman. Hoppas jag nästan. :)

 
drommeromettlitethus

drommeromettlitethus

10 augusti 2008 11:50

Ja jag har oxå läst den här på bröllopstorget och tycker att den låter som en novell. "fullkomligt avgudar", "sagolik","få fram ett klart och tydligt ja" :-)

http://www.drommeromettlitethus.blogg.se

 
Ingen bild

missy

19 oktober 2008 08:51

Det va det mest överdrivna jag har läst men det finns faktiskt psykhjälp för mytomaner också som tur för henne ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards