Direktlänk till inlägg 12 augusti 2007

På badrumshyllan just nu

Av bambi - 12 augusti 2007 22:33

Det var länge sen jag gjorde en "på badrumshyllan just nu" (jag har även lagt till det som kategori). Men mina favoriter på badrumshyllan just nu är:


  • Redkens Color Extend Schampo doftar ljuvligt och kapslar in och skyddar färgat hår. Innehåller bland annat UV-skydd så att färgen inte blir blek och trist. Nu rä jag redan ganska ljus i håret, men jag gillar denna serie då den innehåller UV-skydd och så doftar den underbart!

  • Balsamet i samma serie är ju förstås ett måste! Gör håret mjukt och glansigt.

  • Min senaste inköpte hårvårdsprodukt är denna: Wellas Perfect Hair. Och vem vill inte ha perfekt hår? Detta är en mousse som är till för fint/tunnt hår, precis vad jag har! Den ger underbar volym utan att det blir stelt (som när man använder hårspray) eller känns att man har en produkt i håret. Underbart! Min älskling gillar denna extra mycket då han älskar att dra sina fingrar genom mitt hår, så det är superbra att den inte märks!

  • GHD är ett ledande märke när det gäller hårvårdsprodukter och speciellt deras produkter när det gäller skydd vid användandet av plattång. Jag älskar min plattång så jag älskar GHDs Thermal Protector som skyddar håret så att det inte blir torrt och risigt! Denna produkt har fått toppbetyg på lookfantastic, och det förstår jag!

  • Sen så har vi den bästa mascaran som finns! Nämligen Helena Rubinsteins Spectacular mascara. Tack Emma för att du tipsade mig om den för ett par månader sen. Den är helt otrolig! Jag lovar att om ni provar den så vill ni aldrig använda en annan mascara!

Tidigare "på badrumshyllan" finns här.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se