Direktlänk till inlägg 16 augusti 2007

ComHem

Av bambi - 16 augusti 2007 18:56

Älsklingen ringde till ComHem och ville att vi skulle få alla våra kanaler i sovrummet också, så som vi hade tidigare. För dom försvann helt plötsligt.. så nu har vi bara 1:an, 2:an, 4:an och 6:an. När jag ringde förut så sa dom att det skulle kosta 80 kronor i månaden att få alla kanaler i sovrummet igen... känns ju lustigt att behöva betala för nåt som nyss var gratis!


Men nu stod jag inte ut längre.. det är så tråkigt att inte kunna se på tv i sovrummet... men nu när älsklingen ringde så sa dom att eftersom vi hade valt "8 favoriter" så går det inte.. utan då måste vi ha en till digitalbox och betala dubbelt! Hmm.. va härligt det är med teknik  :)


(Vi får vara utan kanaler i sovrummet... då vi INTE tänker betala 179 kronor för nåt som nyss var gratis...)

 
ANNONS
 
helena

helena

17 augusti 2007 11:26

Comhem är fula fiskar! De bara stängde av våra tjänster (har internet med dem oxå) utan att ge ngn förvarning. Sambon som har hand om Comhem-räkningarna hade missat att betala en påminnelseavgift på 50 kr (som kom separat under tiden vi var på semester). De verkade inte ens tänka att "oj, det är juli, folk kanske är borta i en månad" utan bara stängde av. De hade skickat påminnelsen till inkasso utan att säga ngt.. Så när vi kom hem hade vi avgift på inkasso o inget internet o kabeltv. Ringde o det tog två dagar och så var det löst.. FULA fiskar, vi vill byta!!

http://viktigsida.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se