Direktlänk till inlägg 27 augusti 2007

Slängde ut två elever...

Av bambi - 27 augusti 2007 12:34

På min första lektion, måndag morgon, så fick jag slänga ut två elever nästan direkt. Eleverna har ju stationära datorer, men ska inte ha dom på när dom inte ska använda dom. Så imorse så var salen stängd, vilket bör betyda att alla datorer är avstängda när jag släpper in eleverna. Jag börjar gå igenom betygskriterierna för Engelska B, det är jättetråkigt men nödvändigt, så ser jag hur killen längst ner i hörnet har blicken ner på skärmen. Så jag säger dierkt åt honom att lämna klassrummet, när jag börjar gå ner mot honom så ser jag att även killen bredvid honom har datorn på... så jag slänger även ut honom...


Rolig början på veckan...

 
ANNONS
 
trollpackan

trollpackan

27 augusti 2007 13:00

Ja, trist att behöva vara sträng, men det gör nog susen till en annan dag. Hoppas att resten av dagen blir bättre! Kram!

http://trollpackan

 
Ingen bild

också lärare

27 augusti 2007 14:42

Helt rätt ! Det är alltid bäst att markera i början även fast det inte alltid är så roligt att behöva säga till alla gånger. Nu har dom säkert lärt sig läxan.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se