Direktlänk till inlägg 31 augusti 2007

Gym på autogiro..

Av bambi - 31 augusti 2007 17:14

Läste nyss Ullis blogg där hon skrev om sina autogiro (bland annat ett gym) och kom och tänka på förra året då jag och Emma... som båda hatar att motionera, tänkte att om vi båda blir medlemmar i ett gym så kan vi sporra varandra och börja gå...


Yeah right... den läxan kostade mig 6000 - 1500 (hälsobidrag från jobbet) = 4500 kronor. Jag gick dit 17 gånger (alltså kostade det mig 265 kronor per spinningspass/gymbesök), Emma gick dit 11 gånger. Men nu har jag lärt mig läxan.. jag kommer aldrig mer bli medlem och skriva upp mig för ett år på nåt gym!


Därför kände jag genast panik när Susanna frågade mig häromdagen om jag ville följa med till ett gym där man fick träna gratis 3 gånger... fick typ ett prova-på kort... men jag vågar inte ens det... tänk om jag gör om samma misstag och blir åter igen 4500 kronor fattigare?

 
ANNONS
 
Ingen bild

jessica

31 augusti 2007 19:16

haha! vilken dålig anledning till att inte träna! det är ju gratis, kom igen! heja heja! :D

 
trollpackan

trollpackan

1 september 2007 07:26

Du verkar ju förutsätta att du ska lägga av...innan du ens har börjat. Vem vet, den här gången kanske du gillar det och håller i! Varför slutade du förra gången? Med styrketräning formar man ju kroppen en del också, så tycker du passen är tråkiga finns ju det alternativet.Ha en trevlig lördag!

http://trollpackan

 
Plupp

Plupp

1 september 2007 07:51

Tänk såhär: Hur många plagg har du inte liggandes i garderoben med prislappen kvar? Ett gymkort har ändå en god anledning, dvs att du ska behålla hälsan och din vikt.

http://plupp.bloggagratis.se

 
bambi

bambi

1 september 2007 10:14

Jag provade både styrketräning och olika pass... men jag hade svårt att hitta motivationen att ta mig till gymmet istället för att åka hem och ta det lugnt efter en arbetsdag....

http://bambi.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se