Alla inlägg under augusti 2007

Av bambi - 13 augusti 2007 20:01

Älsklingen gjorde iordning lite grekisk sallad idag... det var mumsigt... vi satt och kollade på Dr. Phil medans vi åt... det var ett psycho på programmet. Han var blottare, och hade blottat sig för ca 50000 kvinnor (sa han). Han var 46 år och hade alltså blottat sig för ca 50000 kvinnor under 30 år, vilket blir ca 5 om dagen. Han var riktigt busy! Dessutom! Så sa han att ca 20% runkade av honom, ca 20% sög av honom och ca 10% hade haft sex med honom! Yeah right! Som om tjejen som bara går där.. på väg nånstans... ser en killes pille-ville... och blir kåt bara så där?!??! Jag tror ändå att majoriteten av det kvinnliga könet måste vara lite upplagd för sex för att kunna bli tänd... men visst, det finns nog några enstaka som kan bli kåta på en gång så där... men jag tror knappast att han fick nåt 50% av gångerna han blottade sig! (Dessutom gäller det att kvinnorna var singlar, inte hade nåt emot att ha sex på en offentlig plats, och var kåta förstås...)


Dessutom så var han tillsammans med en 18-åring... skumt typ...

Av bambi - 13 augusti 2007 18:39

Nu har jag beställt två böcker från bokus: Egalias döttrar och Saknad av Karin Alvtegen.


Höll på att läsa Extremely loud & incredibly close av Jonathan Safran Foer, men den är så seg och tråkig så jag ger upp efter ca halva boken! Har istället börjat med Marian Keyes Anybody out there? Läst två kapitel.. so far so good...

Av bambi - 13 augusti 2007 18:27

Jepp nu är bilen fixad och klar, bucklan är borta och dörren är nylackad... den är så fin så!  :)


Det är bara listerna på sidan som sitter lite löst... skulle behöva fixa dom, köpa nya clips och sätta dit. Det går knappt att öppna dörren utan att dom lossnar... inte bra.

Av bambi - 13 augusti 2007 08:24

Idag är det sista dagen på detta års sommarlov för min del... men det har nog varit den bästa sommaren i mitt liv! En massa glädje och jag mått så otroligt bra! :)


Bäst denna sommar har varit (ej i någon speciell ordning):


  • Att min älskling friade, så nu är vi förlovade och ska gifta oss nästa sommar!

  • Medelhavskryssningen (som nu har fått en helt egen kategori)

  • Viktminskning och förändringen av mina vanor (gick ju upp 3 kg på ovannämda kryssning, gick sedan ner ca 6 kg på 3 veckor och har nu börjat äta bättre och motionera, känns underbart!)

  • Göteborgsresan, vår lyxweekend i Göteborg var underbart!

  • Tagit det lugnt och fått slappna av... har läst böcker och spelat dataspel (och bloggat en hel del förstås)

  • Shoppat en hel del (måste ju faktiskt erkänna att jag har shoppat ganska mycket i sommar...)

  • Jag och älsklingen har umgåtts och myst mycket (han har för en gångs skull inte jobbat denna sommar, så vi har kunnat sätta oss på uteserveringar och tagit ett glas vin, så udnerbart!)
Av bambi - 13 augusti 2007 00:29

Det är fortfarande ca 20 grader ute... skit varmt!


Jag har suttit i ca 2 timmar och flyttat gamla inlägg i dom nya kategorierna, jag gillar ordning och reda  :)


Men nu är det dags att sova! *god natt*

Av bambi - 12 augusti 2007 23:35

Administrera kategorier har jag gjort ett bra tag nu... har suttit och lagt in en massa gamla inlägg i flera nya kategorier jag har lagt till. Så håll till godo och kika gärna i nån rolig kategori, här dom nya:


  • Bilen & bilkörning
  • Cambridgekuren & viktminskning 
  • Filmer
  • Medelhavskryssningen
  • Mode & Skönhet
  • På badrumshyllan
  • Recept 

  • Det är lite skoj att jag har skrivit så mycket om bilen och bilkörning... speciellt dom första inläggen så avr jag ganska hysterisk när det gällde bilkörning!

    Av bambi - 12 augusti 2007 22:33

    Det var länge sen jag gjorde en "på badrumshyllan just nu" (jag har även lagt till det som kategori). Men mina favoriter på badrumshyllan just nu är:


    • Redkens Color Extend Schampo doftar ljuvligt och kapslar in och skyddar färgat hår. Innehåller bland annat UV-skydd så att färgen inte blir blek och trist. Nu rä jag redan ganska ljus i håret, men jag gillar denna serie då den innehåller UV-skydd och så doftar den underbart!

    • Balsamet i samma serie är ju förstås ett måste! Gör håret mjukt och glansigt.

    • Min senaste inköpte hårvårdsprodukt är denna: Wellas Perfect Hair. Och vem vill inte ha perfekt hår? Detta är en mousse som är till för fint/tunnt hår, precis vad jag har! Den ger underbar volym utan att det blir stelt (som när man använder hårspray) eller känns att man har en produkt i håret. Underbart! Min älskling gillar denna extra mycket då han älskar att dra sina fingrar genom mitt hår, så det är superbra att den inte märks!

    • GHD är ett ledande märke när det gäller hårvårdsprodukter och speciellt deras produkter när det gäller skydd vid användandet av plattång. Jag älskar min plattång så jag älskar GHDs Thermal Protector som skyddar håret så att det inte blir torrt och risigt! Denna produkt har fått toppbetyg på lookfantastic, och det förstår jag!

    • Sen så har vi den bästa mascaran som finns! Nämligen Helena Rubinsteins Spectacular mascara. Tack Emma för att du tipsade mig om den för ett par månader sen. Den är helt otrolig! Jag lovar att om ni provar den så vill ni aldrig använda en annan mascara!

    Tidigare "på badrumshyllan" finns här.

    Av bambi - 12 augusti 2007 22:20

    Imorgon är min sista lediga dag! *gah*


    Imorgon så får vi förhoppningsvis hämta bilen... och jag hoppas att den är hel och fin  :)


    Sen på tisdag så är det jobb jobb jobb... Egentligen börjar alla andra lärare på onsdag, förutom dom nya lärarna (8 st.) som börjar imorgon. Så jag ska ta hand om dom nya lärarna lite grann på tisdag och bland annat gå igenom intranätet för dom. Det är faktiskt en riktigt stora ära förstår ni... för i vanliga fall så är det endast datalärarna som visar/går igenom intranätet... men jag är lite av en datanörd... så det passar mig  :)


    Men lite nervöst är det alltid att stå inför andra lärare som man inte känner och prata... men det ska nog gå bra  :)

    Presentation

    Omröstning

    Vem är Zack mest lik?
     Mig
     Sin pappa
     Ingen av oss
     Båda
     Vet inte

    Fråga mig

    0 besvarade frågor

    Kalender

    Ti On To Fr
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31
    <<< Augusti 2007 >>>

    Tidigare år

    Sök i bloggen

    Senaste inläggen

    Kategorier

    Arkiv

    Länkar

    RSS

    Besöksstatistik


    Ovido - Quiz & Flashcards