Alla inlägg under augusti 2007

Av bambi - 29 augusti 2007 09:02

Nu har jag lekt lite igen med kameran i min bärbara dator.... har föresten fått höra att dom här bärbara datorerna som vi har fått är väldigt eftertraktade. Så eftertraktade så att det är 3 månaders väntetid hos Dell för en sån här! *wow*


Idag får jag äntligen mina Rock & Republic jeans... och nu borde dom passa perfekt!! *längtar längtar*  Slutar 11.30, så jag ska gå hämta dom hos skräddaren så fort jag har ätit lunch!


Ikväll kl.20 är det Top Model igen... har redan börjat störa mig lite på en del tjejer.. t.ex hon som har varit fotograf/modell/skådis tidigare som är jättekaxig och skryter en massa, men sen när hon nästan åkte ut så grät hon och var så tacksam och skulle göra bättre ifrån sig... och även ryskan som tycker att hon är så snygg. Det är skönt att få störa sig på folk ibland...

ANNONS
Av bambi - 29 augusti 2007 08:49

Älsklingen blev riktigt upprörd över denna artikel i DN imorse. Där det står: "Varannan man och var fjärde kvinna mellan 57 och 85 år har haft sex under det senaste året. De flesta har sex två-tre gånger i månaden." Och rubriken var alltså "Sex viktigt även för äldre".

Älsklingen blev upprörd då dom ansåg att det var ofta att ha sex 2-3 gånger i månaden, och sa "ja, eftersom vi har så mycket tid tillsammans och sex är så viktigt så kan vi ha det så ofta som 2-3 gånger i månaden!"  :)

ANNONS
Av bambi - 28 augusti 2007 18:35

Jag är lite sur på älsklingen... han började ju plugget igår och han skulle då lämna en studieförsäkran till CSN, men han kunde inte det, för det verkar som om han har glömt att ansöka om studiemedel detta läsår... inte bra... och CSN vill ju ha in en massa olika blanketter, så det får han ta och fixa snart. CSN är inge roliga.. så det lä väl dröja tills han får några pengar från dom...

Av bambi - 28 augusti 2007 16:05

.. Top Model.. som nu visas mon-tors kl. 20 på tv 3. Det verkar vara en rolig säsong!


Imorgon har jag bara en lektion! Så jag slutar 11.30, ska då gå och hämta ut mina Rock & Republic jeans som är hos skräddaren och blir uppsydda  *längtar efter dom*

Av bambi - 28 augusti 2007 09:54

Tisdagar är lugna dagar.. jag har två lektioner. Psykologi på morgonen och sen Engelska B med min mentorsklass på eftermiddagen... slutar 15.. skönt. Ska försöka promenera hem idag också. Måste skärpa mig lite.. vågen visade på 65,8 kg imorse och som lägst har den visat 65,4 kg. Det är nästan ett halv kilo!


Gav mina elever två uppgifter i psykologin till nästa tisdag. Dom ska göra ett experiment (vi går igenom socialpsykologi nu) där dom ska gå ut och bryta mot en av samhällets normer och det ska dom då redovisa nästa tisdag. Jag var noga med att säga att dom inte fick bryta mot några lagar, bara normer! Sen så har dom även fått ett utdrag ur Egalias Döttrar att läsa och några frågor att reflektera över, det ska lämnas in nästa tisdag också.


Men dom får morgondagens lektion till att utföra experimentet, så jag tyckte inte att det var så farligt att ge dom två uppgifter till nästa tisdag... men ibland känner jag mig som en sån hård och sträng lärare... en elev klagade igår när dom fick ca 20 glosor i läxa till på fredag... tyckte att det var jättemycket... hmm...

Av bambi - 27 augusti 2007 19:17

Ikväll klockan 20:00 är det säsongspremiär på tv3 av Top Model. Ska kika på det och mysa i soffan  :)

Av bambi - 27 augusti 2007 18:41

Gjorde ikväll en supergod fetaost och oliv paj. Den är lite speciellt eftersom man har rivna morötter i äggstanningen, vilket gör att den bli nästan lite söt... och samtidigt gör fetaosten och soltorkade tomaterna att det blir lite salt. Så det söta och salta blir supergott tillsammans!


Här är receptet:


Äggstanning:

2 ägg

1 burk kesella

2 rivna morötter

2 dl riven ost

2 pressade vitlöksklyftor

lite salt och peppar


Fyllning:

Fetaost

Svarta oliver

Strimlade soltorkade tomater


Det är bara att röra ihop äggstanningen och fylla pajskalet med det. Tryck sedan ner fyllningen i äggstanningen och in i ugnen i ca 20-25 minuter i 225 grader.

Av bambi - 27 augusti 2007 16:53

Trots att dagen inte började så jättebra... så var resten av dagen okej.. Jag bjöd mina kollegor på dumlemuffins vilket var uppskattat. Sen så tog jag en promenad hem (tar ca 1 timme), så det kändes bra  :)


Nu ska jag straxt börja med maten, ska göra en fetost och oliv paj, mums mums!


(Och jag har inte ätit nå godis alls idag eller druckit nå cola... fast det blir nog lite cola snart! *känner sig duktig*)

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se