Alla inlägg under augusti 2007

Av bambi - 27 augusti 2007 12:34

På min första lektion, måndag morgon, så fick jag slänga ut två elever nästan direkt. Eleverna har ju stationära datorer, men ska inte ha dom på när dom inte ska använda dom. Så imorse så var salen stängd, vilket bör betyda att alla datorer är avstängda när jag släpper in eleverna. Jag börjar gå igenom betygskriterierna för Engelska B, det är jättetråkigt men nödvändigt, så ser jag hur killen längst ner i hörnet har blicken ner på skärmen. Så jag säger dierkt åt honom att lämna klassrummet, när jag börjar gå ner mot honom så ser jag att även killen bredvid honom har datorn på... så jag slänger även ut honom...


Rolig början på veckan...

ANNONS
Av bambi - 26 augusti 2007 14:42

Hihi... nu har jag shoppat igen! Men jag fick ju lön i fredags..


Jag försökte vara duktig och ta en långpromenad... och då blev det en promenad till Ringens centrum.


Jag behövde en ny mascara så jag inhandlade en på Åhlens (Helena Rubinsteins Spectacular, kostar 265 kr. men är såååå värd det!!) och så köpte jag även en rutig (lite Burberry-stuk) halsduk där för 149 kr (tänkte att den skulle passa till min nya höstkappa).


Sen så köpte jag den ljusblåa toppen på Twilfit för bara 50 kronor! (Helgerbjudande). Och dom andra två topparna på JC för 199 kronor.


Nu ska jag sätta mig och rätta lite prov... *bläää*

ANNONS
Av bambi - 26 augusti 2007 14:39

Min blomma i burk (som jag köpte i Barcelona i början av sommaren) växer sakta med säkert... nu har det till och med kommit en knopp nu! Men det är bara en som är lång.. dom andra är ganska små. Borde man kanske plantera om den i vanlig jord och i en kruka?

Av bambi - 26 augusti 2007 00:58

Det är läskigt hur mycket dom retuscherar en del bilder. Till och med spinkiga Eva Longoria får en förminskad midja. Och inte får några mörka ringar under ögonen vara med på bild eller nåt annat "mänskligt" i ett ansikte.  


Se fler bilder på http://www.iwanexstudio.com/ (klicka på "portfolio", när man för musen över bilden så ser man orginalbilden...)

Av bambi - 26 augusti 2007 00:34

Här Brittans nya låt för den som är intresserad. Hade tråkigt och letade rätt på den, men gillade inte alls den. Tråkig ballad...

Av bambi - 25 augusti 2007 23:42

Det blev att vi såg på film... blev This is England... riktigt bra! Film om 80-talets England och skinheads. Riktigt gripande! Den kändes även väldigt verklig... absolut sevärd!

Av bambi - 25 augusti 2007 20:21

Nu ska vi gå och hälsa på Fred när han jobbar på Filmstaden Söder... ska ta med några muffins till honom och Malin...

Av bambi - 25 augusti 2007 19:33

Jag Blev Utmanad Av Sabina(*) Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv.

(*) Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor.

(*) I slutet av inlägget skriver du 8 personer.  • Jag är supernojig när det gäller mat och listan på vad jag inte äter kan göras lång! Bland annat äter jag inte: tomater, champinjoner, broccoli, fisk, skaldjur, bläckfisk, kaviar, ananas, russin, mm mm.

  • Jag är perfektionist, skrev min c-uppsats i psykologi om perfektionism... försökte rättfärdiga min egen perfektionism.

  • Jag är superkänslig när det gäller att somna, inget får vara nytt eller störa mig. Om jag köper ett nytt nattlinne så tar det ett par nätter tills jag har vant mig och kan somna "normalt".

  • Jag är väldigt cola-beroende... dricker nästan bara cola, tycker inte att vatten är så gott (en gång när jag var full som tonåring och hade druckit lite för mycket tequila så sa alla åt mig att dricka vatten, men jag sa att jag inte dricker vatten och började hälla i mig vin istället... det slutade inte så bra!). Och så dricker jag inte kaffe.. så när jag dricker cola till frukost så brukar jag jämställa det med att dricka kaffe till frukost.

  • Min favorit "nalle" när jag var liten var en vit kanin som jag kallade Rosie (bodde i USA då, så jag pratade engelska...)

  • Jag är rädd för att det ska börja brinna i vårt hus och drömmer ibland mardrömmar om det, för det brann faktiskt i lägenheten snett nedanför oss i början av året. Det var det läskigaste jag har varit med om... trodde att jag skulle dö... öppnade ytterdörren och trapphuset var full med rök.. usch...

  • Jag tycker om att se på dokumentärer och är lite beroende av dokumentärer som handlar om brott/mord och om flygplanskatastrofer.. vilket har gjort att jag har blivit lite flygrädd.

  • Jag tycker om att spela dataspel, speciellt strategispel som Civilization och C&C.


 Jag utmanar:

Ullis, Jempa, Plupp, Trollpackan, Linda, Alex, Lakrisalen och Sofie.

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se