Alla inlägg under augusti 2007

Av bambi - 20 augusti 2007 10:57

Nu har jag haft upprop med mina mentorselever. Det var mycket att gå igenom, mycket nytt för dom! Så nu har jag ont i huvudet... jobbigt att hålla reda på allt och komma ihåg allt som man ska gå igenom...


Försöker få tag på Ullis så att vi kan luncha... hmm... hoppas att jag får tag på henne!

ANNONS
Av bambi - 20 augusti 2007 09:04

Svart top från Monki. Sass & Bide jeans. Mina nya platåskor. Friis & Co väska.


Lite stressigt idag då eleverna kommer kl. 10.

ANNONS
Av bambi - 19 augusti 2007 19:50

Älsklingen är ju kvar i västerås ett par dagar till, så nu är jag ensam hemma ett tag. Det är ganska skönt, tänkte ligga i sängen och läsa lite och ta det lugnt. Ska ju upp tidigt imorgon. Imorgon är det upprop för mina elever! Klockan 10.00 kommer mina nya mentorelever  :)


Har lite ångest för att jag har ätit onyttigt nu under helgen.. hoppas att det inte syns på vågen imorgon!

Av bambi - 19 augusti 2007 19:16

Igår åkte jag och älsklingen till Västerås för att hälsa på hans familj. Vi åt fläskfilé med banan och currysås igår kväll och idag så åkte vi ner till hamnen (östra hamnen, tror jag) och gick längs vattnet. Dom har byggt en massa nya hus där. Med väldigt fin utsikt som ni ser!


Det syns väldigt dåligt på bilden, men jag försökte att ta kort på ett hotell som ligger ute på vattnet, där man kan bo ett par meter under vattnet. Det kallas "utter-inn" (utter, som i djuret...), det var så gulligt namn, tyckte jag  :)


Sen finns det även ett hotell ganska nära centralstationen i Västerås där man kan bo uppe i ett träd, den heter nåt med hackspett tror jag... men det är i allafall samma ägare/uppfinnare (eller ja... vad det nu kallas... samma kille som kom på dom två hotellen iaf).

Av bambi - 19 augusti 2007 19:08

Nu är jag hemma igen efter min lilla utflykt, älsklingen är kvar i Västerås och på vägen hem så stannade jag till i Eskilstuna och hälsade på en gammal barndomsvän, det var trevligt! Berättar mer sen..

Av bambi - 18 augusti 2007 12:39

Hittade denna blogg om en kvinna som är nygift vars man har varit otrogen. Det verkar jätteläskigt, hon trodde aldrig det om honom och alla runtomkring dom trodde aldrig att HAN skulle vara otrogen.


Jag blir lite rädd när jag läser sånt. För precis så är det med älsklingen, han har aldrig varit otrogen, han är väldigt lojal och ingen skulle kunna tro att han skulle vara otrogen. Till och med i hans STORA familj (hans pappa har 8 syskon) så är det bara en som har skiljt sig, annars så håller dom sig till den dom har gift sig med. Det är en stor trygg familj... så det känns verkligen som om älsklingen aldrig skulle bedra mig. Men man blir lite rädd när man läser om andra som har varit med om sånt läskigt...

Av bambi - 18 augusti 2007 12:14

Här är Paris Hilton i sin egen guldklänning. som jag skrev i ett tidigare inlägg så har ju Paris designat en hel klädkollektion själv.... Den är inte snygg, inte ens på henne. Och när ska man använda en sån här klänning, om man inte är en kändis som vill ha ständig uppmärksamhet?


Däremot så gillar jag mer och mer toppen som hon designade med kedjan (se det tidigare inlägget) och även toppen med "love thy self"... men det är nog inget jag kommer att köpa!


Såg däremot att asos hade skickat mitt paket... *längtar efter mina Rock & Republic jeans*.. hoppas att dom passar!!

Av bambi - 18 augusti 2007 11:40

Vår nya våg är så bra! Den kan visa om jag har gått ner 100 gram från dag till dag! Superbra!


Men imorse så visade den på 65,7 kg. När jag slutade dricka pulver (Cambridgekuren) så visade den vågen 66,8 kg. Så jag har gått ner ca 1 kg sen jag slutade med kuren den 22 juli.


Jag har tänkt på vad jag har ätit, men ändå ätit det jag har velat, men minskat portionerna lite. Jag äter minimalt med godis, jag äter mellanmål istället (oftast en macka, grovt bröd med ost). Jag försöker att ta långpromenader (men jag skadade foten i måndags, så nu har det inte blivit nåt denna vecka...). Det känns bra att jag fortsätter sakta neråt trots att jag äter  :)


Kolla gärna in kategorin Cambridgekuren & viktminskning för att läsa mer om kuren och min viktminskning.

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se