Direktlänk till inlägg 4 september 2007

Jeansmodell 2: Sass & Bide Frayed Misfits Skinny Leg in Faded Black

Av bambi - 4 september 2007 10:27

Dessa jeans köpte jag i somras på Tradera. Jag hade egentligen inte planerat att köpa dom, utan såg dom och tyckte att det var en snygg och ovanlig färg på dessa jeans! Denna färg heter Faded Black. Jag som älskar jeans hade inte haft något par som har varit ljusgråa, så därför slog jag till!


Jag vann/köpte dessa jeans för bara 511 kronor! Vilket var ett riktigt bra kap då dom egentligen kostar 2099 kronor och dom var i nyskick!


Dom börjar dock bli lite stora och kan bli lite hängiga i baken, så jag får dra upp dom då och då. Men jag gillar verkligen längden på dom, tycker att dom blir snygga nertill. Och så är dom riktigt skinny, om man gillar det  :)


Jag försöker att matcha dessa ljusa jeans med mörka toppar, tycker inte att det blir lika snyggt med ljusa toppar till dom.


Sass & Bide är ju ett riktigt kändismärke och har bland annat synts på Kate Moss, Kylie Minogue och Sarah Jessica Parker. Sass & Bide säljs bland annat på Revolve Clothing om ni är intresserade av ett par  :)


Kolla gärna in kategorin: Jeans för fler inlägg om jeans  :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se