Direktlänk till inlägg 4 september 2007

Mina tankar kring HÖSTEN...

Av bambi - 4 september 2007 11:22

Idag är det riktigt kyligt ute och jag kan låta bli att tänka på hösten.


Det är många som ogillar hösten och många får höstdepressioner. Men jag gillar faktiskt hösten, ganska mycket till och med  :)


Jag gillar att sitta och mysa inne med en varm kopp te och med tända ljus. Bara att sitta under en filt och mysa medans vinden blåser utanför. När man sitter så så brukar även en katt hoppa upp och lägga sig i knäet och spinna. Tänk om man alltid kunde ha det så?


Även om man fryser ganska mycket under hösten så innebär det att man också måste värmas av sin älskade... gärna undet täcket eller en filt  :)  Eller när man har sprungit till bussen i det kalla vädret och älsklingen värmer ens fingrar... är det inte underbart?  :)


För mig innebär även hösten skolstart, jag har alltid älskat skolan, både att plugga och att undervisa i. Det är alltid så spännande med alla nya människor och att få lära känna dom och kanske till och med få några nya vänner  :)


Sen så brukar även höstmodet vara riktigt bra... med snygga kappor, stickade tröjor och stövlar. Vem ogillar ett par snygga skinnstövlar?? Tänk er va härligt det känns att gå igenom stora lövhögar med ett par stövlar.. alla dessa färgglada löv som man bara kan sparka runt! :)


Ikväll så ska vi äta soppa, som också verkligen tillhör hösten. En riktigt god mustig soppa med en god macka till! *mums*


Är inte hösten härlig?  :) 
ANNONS
 
Helena

Helena

4 september 2007 11:47

älskar oxå hösten.. SÅ mysigt, tänder massor med ljus i hela lägenheten och gör soppor hela tiden.. gjorde borstj härom dagen - SUPERGOTT :-D

http://viktigsida.blogspot.com

 
Ingen bild

Siss

4 september 2007 12:07

Nu när jag har läst ditt inlägg så gillar jag nog också hösten!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se