Direktlänk till inlägg 18 september 2007

På badrumshyllan just nu

Av bambi - 18 september 2007 17:54

Det var länge sen jag gjorde en "på badrumshyllan just nu" , men nu har jag köpt lite nya prylar till badrumshyllan:


  • Calvin Kleins nya doft IN2U doftar ju sååå underbart, så jag var tvungen att köpa den. Fyndade denna stora flaska på 100 ml på Tradera, helt ny och inplastad för 360 kronor (vilket är ungefär vad 50 ml brukar kosta). En spontan & frestande doft/parfym med rosa grapefrukt, orkidé och vaniljsufflé. Den låter till och med underbar när man beskriver den! :)

  • Philosophy är mitt favoritmärke när det gäller duschcreme. Dom har så härliga och lyxiga duschcremer! Fyndade även denna på Tradera för 179 kronor. Doften heter Raspberry Sorbet och doftar ljuvligt!

  • Sen får man inte glömma bort att skämma bort håret också. Just nu lyxar jag till det med Redkens All Soft Silk Fuel som är en dunderkur som verkligen gör håret ultramjukt!

  • Så här på hösten får man inte glömma bort huden, speciellt huden i ansiktet. Jag använder min älsklingskräm varje dag, Dermalogica Skin Smoothing Creme. Den håller vad den lovar, huden blir jättelen! Denna kräm har fått toppbetyg överallt! Den är helt klart bäst!

  • Det är dags att börja använda foundation igen, för jag använder inte alls foundation på sommaren. Jag gillar verkligen Face Stockholm Matte Foundation, använder nyansen Oyster och är såå nöjd med den! Den sitter bra hela dagen och döljer bra, ger en väldigt jämn look. Jag använder alltid pensel när jag har på foundation, tycker att det ger bäst resultat så.

Tidigare "på badrumshyllan" finns här.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se