Direktlänk till inlägg 20 september 2007

Efternamn

Av bambi - 20 september 2007 18:34

Nu när jag och älsklingen snart ska gifta oss så har vi diskuterat efternamn. Jag vill inte ta hans efternamn, utan jag vill att vi ska ta ett nytt efternamn som symboliserar lite grann vårt nya liv tillsammans (och så gillar jag inte riktigt hans efternamn heller..).


Så vi har pratat lite med våra familjer om släktnamn och så... så vi har kommit fram till några alternativ: Lindblom, Fallgren, Rigar, Hedqvist och Åström.


Jag har redan bestämt mig för vilket jag helst vill ha. Men jag vill höra vad ni tycker, därför startar jag nu en ny omröstning! Vilket av dessa efternamn tycker ni är finast? Rösta nu!

 
ANNONS
 
Emelie

Emelie

20 september 2007 19:19

Jag tycker Fallgren är finast.

http://emeliese.blogg.se

 
Ingen bild

jessica

20 september 2007 20:33

rigar! :D ovanligt

 
Ida

Ida

20 september 2007 21:55

Håller med om Rigar. Känns väl lite mer originellt än dom andra namnen..

http://www.bloggagratis.se

 
helena

helena

21 september 2007 11:06

Håller med om Rigar, gillar Lindblom med.. vet ju inte vad ni heter i förnamn så svårt att säga var som passar.. :-S

http://viktigsida.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se