Direktlänk till inlägg 21 september 2007

12000 kronor ut i internet....

Av bambi - 21 september 2007 16:45

Idag har vi betalat in 12000 kronor (ca 50% av hela summan) till thailänska bröllopsarrangören. Känns lite läskigt.. att bara skicka iväg så mycket pengar så där... det är man inte van vid. 12000 kronor ut i internet...


Vi ska börja kolla efter inbjudningskort i helgen. Nån som vet nån bra hemsida där man kan kolla på inbjudningskort? Vi måste ju skicka ut inbjudan ganska tidigt så att våra gäster hinner spara ihop till resan till thailand. Vi räknar med att ha ca 20 gäster... sen när vi kommer hem, efter smekmånaden så ska vi ha fest här hemma i Sverige för alla våra vänner.

 
ANNONS
 
Karin

Karin

23 september 2007 02:15

Hej gumman!
Läser din blogg lite då och då och måste bara skriva att jag är så glad för er skull att vi ska gifta er! :D Här kommer lite bra sidor om bröllop:
http://www.brollopsguiden.se/
http://brollopsbanken.blogspot.com (Min personliga favorit!)
http://www.brollopstorget.se/

Hoppas ni får ett helt underbart bröllop! Göran hälsar så mycket!

Kramar från oss!

// Karin

http://smakakarin.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se