Direktlänk till inlägg 30 september 2007

15 minuters fickparkering!

Av bambi - 30 september 2007 13:06

Jag och älsklingen var och storhandlade idag. Det är alltid ont om parkeringsplatser här vid oss eftersom vi bor inne i stan. Så ibland måste man åka runt ganska länge bara för att hitta ne parkeringsplats. En kollega till mig som bor här också berättade att hon en gång hade åkt runt i 40 minuter och letat parkering och att hon brukar få ont i magen av detta med parkering.


Jag håller med henne, det är pissjobbigt och man oroar sig att man inte ska hitta nån parkering. Många gånger måste man ställa sig olagligt, t.ex nära ett övergångställe eller korsning.


Idag efter vi hade storhandlat så var det ont om parkeringsplatser som vanligt, men vi hittade en här utanför, nära oss. Det var lite trångt bara, och jag är inte så duktig när jag det gäller fickparkering. Så vi höll nog på i minst en kvart, älsklingen stod utanför och dirigerade. Jag åkte fram och tillbaka och började om flera gånger. Till slut så gick det...


Jag funderar nästan på om jag borde ta en körlektion med bara fickparkering, skulle kanske vara värt dom 600-700 kronorna som det kostar. För jag är livrädd för att åka mot en annan bil och det skulle nog kosta betydligt mer om det hände.


Jag har ju inte haft körkort så länge, snart ett år. Jag har bara tagit körlektioner, inte kört nånting privat. När jag skulle lära mig att parkera på körskolan så gick det jättebra när jag skulle göra det (hade väl tur!!) så då tränade vi inte så mycket mer på det... lite dumt så här i efterhand...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se