Direktlänk till inlägg 30 september 2007

Jeansmodell 7: Rock & Republic Kiedis Purple R Logo jeans

Av bambi - 30 september 2007 15:11

 

Rock & Republic har länge varit ett favoritmärke, men det dröjde ända till i somras tills jag ägde ett par äkta! Tidigare har jag haft kopior och det är verkligen inte samma sak! Det är en sån skillnad på kvalitet! Jag märkte det när jag och några kompisar gick till NK och provade äkta Rock & Republic jeans förra året, vilken skillnad det var! Och sen dess kunde jag inte sluta tänka på dessa underbara jeans!


Dom är otroligt bekväma och otroligt snygga! Det är inte dåligt heller att det är ett favoritmärke hos kändisarna och att Victoria Beckham har designat ett par jeansmodeller åt märket. 

 

Det jag gillar mest med märket är den snygga slitningen och färgerna, även alla snygga detaljer. Sömmarna går i samma färg som bakfickorna till exempel. Men även att dom är så bekväma och stretchiga!


Jag köpte mina från asos, men först beställde jag ett par exakt likadana från lyxoutlet, men dom skickade fel storlek. Dom har bara varit extremt oseriösa sen dess. Men sen när jag beställde från asos och fick rätt storlek så är jag supernöjd!  (Rock & Republic är STORA i storleken! Om dom är "normala" eller små i storleken så är det kanske inte äkta!)


Älskar dessa jeans!


Kolla gärna in kategorin: Jeans för fler inlägg om jeans  :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se