Direktlänk till inlägg 30 september 2007

Det är svårt att tacka nej....

Av bambi - 30 september 2007 17:24

Jag sitter och spelar lite poker nu... det var ett tag sen jag gjorde det. Det är skoj att göra ibland! Jag är van vid att äta godis när jag spelar poker, så jag känner godissuget... men jag har ätit så mycket godis denna vecka. Men det har varit svårt att stå emot.


Måndags: då hade en kollega på jobbet med sig brownies och bjöd på, vem kan säga nej till det?

Tisdags: en kollega fyllde år och bjöd på hemmagjord tårta, svårt att tacka nej till det också...

Onsdags: slutade tidigt så jag lunchade och fikade med två vänner

Fredags: var ute och åt med vänner, tog en maffig efterrätt: Rabarber Napoleonbakelse med kardemummaglass!

Lördags (igår): älsklingen kommer hem med två av mina favoritpraliner från Chokladfabriken...


Så det har blivit en hel del smaskigt denna vecka... även fast jag försöker skära ner  :(

 
ANNONS
 
trollpackan

trollpackan

30 september 2007 17:58

Ja, men man ska ju njuta av livet också! Och det är det sammantagna intaget som räknas, så det är inte säkert att det blir något med det godiset du ätit i veckan.
Kan ju balansera det med att röra på dig lite extra bara:))
kramar!

http://trollpackan

 
Ingen bild

Mia

30 september 2007 21:04

Upp & hoppa bara så rör du bort allt!

 
bambi

bambi

30 september 2007 21:05

Jag försöker :)

http://bambi.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se