Alla inlägg under september 2007

Av bambi - 19 september 2007 08:11

Idag har jag en lektion, sen andra lektionen ska jag till fotoutställningen Spirit of the Wild med mina elever :)


Slutar 11.30 idag, så härligt  :)


Men så ska jag hem och städa, ska nog storstäda... och så måste jag rätta psykologi-uppgifter och psykologi-prov!


Ha en trevlig dag allihopa!  :)

ANNONS
Av bambi - 18 september 2007 22:00

Nu har jag lagt till ännu en kategori: Bröllop & Kärlek

Tänkte att det var passande att ha en sån kategori, nu när vi snart ska börja planera lite mer detaljer när det gäller bröllopet.

Kika gärna på mina övriga kategorier också  :)

ANNONS
Av bambi - 18 september 2007 17:54

Det var länge sen jag gjorde en "på badrumshyllan just nu" , men nu har jag köpt lite nya prylar till badrumshyllan:


  • Calvin Kleins nya doft IN2U doftar ju sååå underbart, så jag var tvungen att köpa den. Fyndade denna stora flaska på 100 ml på Tradera, helt ny och inplastad för 360 kronor (vilket är ungefär vad 50 ml brukar kosta). En spontan & frestande doft/parfym med rosa grapefrukt, orkidé och vaniljsufflé. Den låter till och med underbar när man beskriver den! :)

  • Philosophy är mitt favoritmärke när det gäller duschcreme. Dom har så härliga och lyxiga duschcremer! Fyndade även denna på Tradera för 179 kronor. Doften heter Raspberry Sorbet och doftar ljuvligt!

  • Sen får man inte glömma bort att skämma bort håret också. Just nu lyxar jag till det med Redkens All Soft Silk Fuel som är en dunderkur som verkligen gör håret ultramjukt!

  • Så här på hösten får man inte glömma bort huden, speciellt huden i ansiktet. Jag använder min älsklingskräm varje dag, Dermalogica Skin Smoothing Creme. Den håller vad den lovar, huden blir jättelen! Denna kräm har fått toppbetyg överallt! Den är helt klart bäst!

  • Det är dags att börja använda foundation igen, för jag använder inte alls foundation på sommaren. Jag gillar verkligen Face Stockholm Matte Foundation, använder nyansen Oyster och är såå nöjd med den! Den sitter bra hela dagen och döljer bra, ger en väldigt jämn look. Jag använder alltid pensel när jag har på foundation, tycker att det ger bäst resultat så.

Tidigare "på badrumshyllan" finns här.

Av bambi - 18 september 2007 17:50

Promenerade hem idag och eftersom jag jobbar i vasastan och bor på söder så blir det att man måste gå igenom stan för att komma hem :)  

Så det brukar bli dyra promenader hem!


Idag blev det inte så dyrt, köpte dessa två sjalar på Cubus för bara 149:- för båda. Fick tipset via jempas blogg (finns bland mina länkar). Jättebra pris tycker jag  :)

Av bambi - 18 september 2007 17:14

Vi har inte alls kollat på vigselring än, men det kanske är dags att börja titta lite? Hittade i allafall denna fina sida med en massa personliga smycken. Man kan till exempel få varandras namn ingraverade på sidan om ringen istället för att ha det inuti där det inte syns, och det är ju ganska fint. Men nu har jag redan en sån fin förlovningsring och dom skulle nog inte passa ihop.


Annars var ju halsbandet med namnen fina, tanken är att man ska skriva namnen på alla i familjen, men man kan nog skriva bara två namn också.


Jag gillade verkligen armbandet, ska kanske önska mig det som morgongåva av älsklingen  :)

Av bambi - 18 september 2007 17:04

Ikväll ser jag på:


TV4 - 20.00 Idol 2007
20.00-21.00 Svenskt underhållningsprogram från 2007. Okända talanger får chansen att visa vad de kan inför en hård men rättvis jury som består av Peter Swartling, Daniel Breitholtz och Kishti Tomita. Programledare under uttagningsprogrammen är Carolina Gynning och Carina Berg. Under finalomgångarnas direktsända program är Peter Jihde programledare. Del 7 av 25. Även: 2007-09-19. Sänds i 16:9.

Kanal 5 - 21.00 SÄSONGSPREMIÄR: Desperate Housewives
21.00-21.55 I detta avsnitt: Edie får oväntat besök av sin son. En oväntad graviditet ställer till problem. En borgmästarkandidat presenterar sig för Gabrielle. Avsn 16/23 säs 3. Amerikansk drama- komediserie från 2006-07. De desperata hemmafruarnas äventyrliga vardag på Wisteria Lane skilsmässa la rosornas krig. Vi möter en nyförälskad Bree, en ursinnig Gabrielle, en villrådig Susan och en Lynette som likt en lejoninna gör allt för att försvara sin flock. I rollerna: Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria, Nicolette Sheridan mfl. Även söndag.

Av bambi - 18 september 2007 16:47

Jag har ännu inte skaffat mig Facebook, för jag har bara hört att det är jobbigt och att det tar en massa tid. Men min kompis Linda tjatar på mig att jag måste skaffa det, hon säger att det är så roligt (men hon sitter med det hela dagarna istället för att jobba... hmm...) och att alla våra kompisar har Facebook... osv... så får se.. kanske fixar det.

Av bambi - 17 september 2007 19:47

Imorgon är det säsongspreimär för min favorit tv-serie Desperate Housewives. Det är konstigt att kanal 5 inte har gjort mer reklam för serien, för jag hade ingen aning om att serien skulle börja igen förrän idag.


Jag funderar på att ha min Desperate Housewives top på mig imorgon för att fira säsongspremiären  :)

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se