Alla inlägg under september 2007

Av bambi - 10 september 2007 19:09

Får inte glömma bort dagens små mirakel som försvinner bland gummi, glas & metallen...


  • Fick jättemumsig frukost på jobbet imorse med nybakat bröd
  • Hittade en bra artikel om ECT i Metro imorse... ska använda det i psykologin sen... 
  • Lektionerna flöt på bra idag... eleverna satt tysta och lyssnade, till och med när jag gick igenom grammatik!
  • Och i stort sett alla mina elever pratade engelska idag under engelska-lektionerna... tror att jag inte behövde säga "English, please!" en endast gång!
  • Älsklingen lagar god mat... hemmagjord potatisgratäng är såååå gott! 
  • Idag så fick jag en muffin av Linda på jobbet... det var gulligt av henne  :)
  • Vi ska mysa och se på Number 23 ikväll.
  • Ska även se på Top Model
  • Vi har fått bekräftelse från Thailand om vårt bröllop den 24 Juni 2008!
Av bambi - 10 september 2007 18:09

Jag är så trött idag... vaknade mitt i natten av att grannens unge skrek. Jag tror att det är nåt fel på deras barn eftersom det händer ett par gånger i veckan...


I allafall så är jag inte på bästa humör idag (som ni ser här nedanför). Men det är tur att man är förlovad med världens underbaraste. För älsklingen kom hem med hyrfilm (number 23) och står nu och lagar mat (biff och potatisgratäng). Älskar honom så otroligt mycket, längtar efter honom hela tiden! Jag tror att jag är beroende av hans lukt... jag älskar verkligen hur han luktar... älskar att ligga när och nosa på honom  :)


Längtar sååå till vårt bröllop den 24 Juli 2008. *pirrar i magen när jag tänker på det*

Av bambi - 10 september 2007 17:56

Ikväll kl. 20 på tv400 börjar en ny realityserie: Dumpad av Shannen Doherty. Konstig idé att den gamla Beverly Hills-stjärnan ska hjälpa en att dumpa sin pojkvän/flickvän. Men kanske kan vara kul att se? Själv så kommer jag att kolla på Top Model istället. *heja Natascha*

Av bambi - 10 september 2007 12:15

Jag har tänkt en massa på mitt shoppingberoende. Jag är verkligen betingad att älska att göra av med pengar. Men det är inte så konstigt för oftast när man gör av med pengar så får man en positiv förstärkning, en belöning, så att beteendet förstärks och fortsätter.


Men jag gillar att göra av med pengar på allt möjligt, jag gillar att handla kläder, mat och även shoppa kläder åt älsklingen... bara jag gör av med pengar! Konstigt att det har blivit så... för älsklingen är helt tvärtom, han hatar att shoppa! Så det låter nästan som om det är min uppväxt som har "lärt" mig att vara en duktig konsument? För även älsklingen får positiv förstärkning när han shoppar, men ändå hatar han nästan det?


En kompis till mig hittade en krönika i en tidning där författaren till krönikan skulle sluta shoppa, en anti-shopping-pakt. Hon skulle endast handla det absolut nödvändigaste, om ett par strumpor gick sönder, då kunde hon köpa ett nytt par... inte annars. En god tanke i vårt konsumtionssamhälle! Min kompis tyckte att det var en bra idé och höll sig i ca 4-5 månader, det tycker jag var superduktigt!! Jag var väldigt imponerad, för jag vet att jag skulle inte klara av mer än en vecka eller nåt... 

Av bambi - 9 september 2007 19:43

Jag är så extremt shopping-beroende... jag behöver läggas in eller nåt!!

För nu har jag shoppat en gång till idag. Köpte dessa två armband från Kyssjohanna, fast den första i guld, inte silver. Det var ju 15% rabatt på dom, så det blev bara 344 kronor för dom båda!


Så nu behöver jag inte köpa smycken på ett tag i allafall  :)

Av bambi - 9 september 2007 18:54

Det är säsongspremiär av Bullshit! ikväll kl. 20 på tv6. Två avsnitt på raken!


20.00 - Fetma. Penn & Teller undersöker Fetma: Myten om Fetma. Vem styr kampen mot den växande amerikanska befolkningen?


20.30 - I vårt samhälle finns det en massa produkter och ideer som vi köper utan att tänka oss för. En del av dessa produkter och ideer är bara Bullsh**! De kända magikerna Penn och Teller knackar in lite vett i skallen på oss när de på ett humoristiskt sätt förklarar för oss varför vissa saker bara är Bullsh**!


Av bambi - 9 september 2007 18:42

Kyssjohanna har gjort om sin hemsida, den är superbra nu! Det står hur långa kedjorna är (till halsbanden), vilket jag har saknat! Och så har dom en massa rabatter nu!


Vill ha mest: One of a kinds armband!

Av bambi - 9 september 2007 18:36

Nu har jag beställt jeansen, toppen, armbandet och några halsband från asos!  :)  *jippee*

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards